|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() vallahi ben de mertin tercihine katılıyorum... daha doğrusu katılmak zorundayım... sahip olabileceklerimi hayal etmek bana daha güzel görünüyor...
üstelik çok yakışılı gördüm tekneyi yaw... sanki dsaha bi avcı duruyor... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mertim sağol sayende bende gezmiş gibi oldum. sağol kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
bi arkadaşım vardı yanımda ona göz kulak olmaktan dikkatimi fuara veremedim
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlker abicim yukarda açıklamaya çalıştım biraz aynı anda atmışız mesajları
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık mert,hakikatten güzel tekneler varmış fiyatlarıda ona göre yüksektir herhalde,benim hoşuma giden erolun baktığı ve hep beraber resim çektirmiş olduğunuz tekne,ben gerekli olduğu zaman tekneyi dışarı alıp bakımını kendim yapabileceğim bir tekne tercih ederim.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 12-12-2006 " tarihinde saat 12:59 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() emeğinize sağlık arkadaşlar en azından bilgi sahibi olduk sayenizde. umarım gönlünüze göre tekne sahibi olursunuz.
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Mert fotolar harika çıkmış.Eline ve emeğine sağlık abisi.....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
23-11-2008 fırtınanın ardından | sener75 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 14-12-2008 00:04 |
BOAT SHOW istanbul | Rauf | Organizasyonlar | 12 | 14-03-2007 21:40 |
Kesat bir haftanın ardından... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-07-2006 07:29 |