|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() İshak abi hiiiç Göksel deme, balık vardı da biz mi tutmadık. Yalçın öyle şanslı ki tüm çektiği zahmetlere de değiyor. Çanakkale abi, geçit noktası, hangi balık olmaz? yaz kış farketmez , 1-2 yer belledin mi kendine ohh süper. Oysa burada öyle mi, sabah erkenden kalk , 1 gün önceden yada aynı gün envai çeşit hem de en iyi yemi bul, kilometelerce yol git bekle, ama tık yok. Ben de Çanakkale de yaşamak isterdim...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Göksel abisi ne diyebilirim ki...Haklısın...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın kardeşim,hani derler ya "balığın belini kırmışsın" diye...Yok abicim sen balıkta kırılmadık uzuv bırakmamışsın valla...Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum...Şu balıksız günlerimizde en azından gözümüz gönlümüz açıldı,bu güzel fotoğraflar için teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalçın biz izmirde yakaladıklarımıza balık diyoruz ama gel sen yakaladıklarına canavar falan de, burda ancak öyle anılır o kuzular.ellerine sağlık .
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gercekten cok güzel levrekler...Tebrikler..
Beyler "nerede bu levrekler" diye sormayin Tutmasini bilen tutuyor...
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Boşuna Çanakkale Geçilmez denir. Arkadaş aç kapıları aşağıyada gelsin balıklar. Buralarda resim çektirecek balık bile yok.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler yalçın,Oltacılıkta Çanakkale klasiği olmuş
Rastgelsin
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bolsanslar kardesım basarılarının devamı dılegıyle rastgele
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Miço
|
![]() Senin çupraları gördükçe,acaip oluyor insan arkadaş,maşallah ellerine sağlık..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Miço ![]()
|
![]() yalçın abi cidden insanın aklı duracak şekilde balık yakalamış cidden abileriminde dedi gibi bulundun mekanların kıymetini bilmek lazım resimler içinde saol başarılarının devamını dilerim... Rastgelee
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uğur Dumlu Foto Albüm Özel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 89 | 02-01-2012 12:41 |
foto | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 20-05-2009 01:11 |
nihayet foto gönderebiliyorum | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 26-01-2008 18:51 |
foto albüm adapot | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 11-12-2007 18:43 |