![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() erolcum sen 1 metrelik kılıç balıgı yada bir lampuka tut ta millet şenlensin....
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erol abicim tebrikler süper başlangış sezona daha nicelerini bekliyoruz.
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() tebrik ederim erol. biz istavritlerle uğraşırken sen "sino" ile sezonu açmışsın. açılış bu olduğuna göre sezon içindeki diğerlerini de görmek isteriz.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi tebrikler, sezonu guzel acmissin....
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sunay dostum,
ağustosda geldiğinde birlikte tekrardan açarız sezonu,bekliyoruz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Insallah abi,safak gorundu! Kismetse 50 gun sonra ordayiz.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() muhteşemsin patron devamını bekliyoruzzzz
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu resimlerin açıklamasını ,,sitede bulunan sırtıcı üstadlardan okumak öğrenmek gerek,,diye düşünüyorum benim bu konuda sadece teorik bilgilerim var ama sitedeki bu konunun üstadları hem teorik hemde pratik bilgileri olduğu için onlardan bilgi almak gerek diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buda ikinci resim.....................................
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerine sağlık Selim cim,tabi ben kullanma mevzusunu yazma işini unuttum gitti.Aşağıya resimli olarak çevirisini yaptığım kullanma şeklini yolluyorum,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı su yılan balığı ve kefal avlamak isteyenler izmir | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 12-04-2010 21:38 |
Sırtı yapmak isteyenler 2 | levrek | Sırtı-Seğirtme | 102 | 15-10-2008 22:37 |
Sirti Yapmak Nasil Olur ? | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 03-02-2007 14:46 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 13:25 |