|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Benim bu başlık altında yer alan yazımın raporudur:
Cumhurbaşkanlarımızdan rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut ÖZAL '' canı sıkkın olduğu zaman'' veya gazetecilerin sorduğu sorulara cevap vermemek istediği zaman şu ifadeyi kullanırdı: '' NO COMMET''....Yani Türkçe'si ''yorum yok...... Hatta uzun bir süre için kendim hakkında ''No commet'' diyorum..... ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi geçmiş olsun, önümüzdeki maçlara bak artık
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abim benim senin canın sağolsun ama böyle yaparsan üzülürüz
![]() Yeni tur yeni şans abi...Balıkçılığın insana kazandırdığı meziyetlerden en büyüğünün SABIR olduğunu sizin gibi hocalarımdan öğrendim ben ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Hay allah, üzüldüm şimdi, geçmiş olsun. Kısmet başka avlara İshak bey. Bu hafta sonu, Urla adalar civarında, rüzgarın önce hafif kuzeyli esmesi ve sonradan ters yöne drisa etmesi ile deniz çok yattı.Buna bir de uskumru - kolyoz baskını eklenince, sanırım diğer balıklar, ortadan kayboldu. Kendi konu başlığımda yazdım, yanımızda şans gele çapari takımı olmasaydı, biz de tek bir balık alamadan dönecektik. Sıkmayın canınızı, bir daha sefere acısını fazlasıyla çıkarırsınız.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi olmuyor walla böyle yaa,
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Allah, allah, daha önce de İshak beyin bereketsiz avlarını (sayısı çok az da olsa) buradan okumuştum, ama kendisi hiç böyle tepki göstermemişti.Daha önemlisi, bu kadar uzun süre açıklama yapmadan bizleri bekletmemişti. Umarım, avın bereketsizliğini örten ya da avla ilgili olmayan daha ciddi bir tatsızlık yaşanmamıştır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine 2007 | ADNAN | ANILAR | 3 | 21-12-2009 09:25 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |