|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() -sino-yu görünce balık bile yazamadım. balı yazmışım.
arkadaşlar sizden ricam : -sino- falan yazmayın buralara. görüyorsunuz işte ne yazmak istediğimi bile yazamıyorum o kelimeyi görünce... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() erol abi tebrikler bereketli bir av olmuş...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Erol'cuğum maşallah,malı götürmüşsünüz.Bereketli bir av geçirdiğiniz için sizler adına sevindim.Artık ''hamlık'' filan kalmamıştır..
![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize sağlık Erol abi, harika bir av olmuş ayrıca resimlerde çok güzel.. Şimdiden Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler arkadaşlar,Allah hepimize böyle avlar nasip etsin,Sinolar inşallah Süleyman abi ile birlikte Aliağada yakalanacak....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Erol kardeşim bu mühim haberi atlamışız balıklar güzel günün bereketli gecmiş resimlerden izmirin güzel kıyılarınıda sayende görmüş oldum bizim buralarda daha mercan başlamadı ama palamutlara bayıldım yalan yok bunlardan ben olsam lekerda yapardım sen lekarda yapmasını bilirmisin? selamlar tekrar rastgelsin.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Erol cum daha ne diyelim ki abisi umarım yediğiniz rüzgarın karşılığıdır..
bereketi daim olsun canım kardeşim. |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol abi maşallah çok güzel av olmuş.afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol bey nefis bir av keyifli bir gün olmuş. ellerinize sağlık afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.08.2009 İzmir Körfezi | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 30-10-2009 18:56 |
Saros Körfezi haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:24 |
Meksika Körfezi | dersuuzala | Videolar | 3 | 10-03-2007 10:15 |
21.01.07 Seferihisar Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-02-2007 12:28 |
gokova körfezi | mufi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 09-12-2006 21:32 |