|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Bana göre bu resimde yer alan balıkların her ikisininde deniz çuprası olduğu yönünde bir izlenim uyandı.Gerek yanaklarındaki bariz renk ve gerekse yan yüzgeçlerin uzunluğu yönünden....Ama üstte yer alan balığın vucut formundaki deformasyon nedeniyle tam bir şey diyemiyorum.Çok eskiden havuzdan kaçmış balıkta olabilir, veya doğuşdan beden şekli öylede olabilir....
En son olarak ve en önemli olarak şunu söylüyebilirim....... -Ne olursa olsun, benim tuttuğum çupra olsun.... ![]() Çünkü hamlıktan fenalık geldi artık. ![]() ![]() (Aslında iğdelerin açmaya başlamasıı, bize baharın oturduğunun ve balığın kıyıya yürüdüğünün işareti olarak algılıyabiliriz....) |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Son resimden bahsediyor isek ki ben onu kasdetmiştim, içinde 2 tane deniz olabilecek çipura var, gerisi çiftlik. Balığın parlaması, beyaz olması vs, kabul etmekle beraber fotoğrafın çekilişini de hesaba katmanız gerekir, ben size öyle bir ışık açısı veya flaş patlatırım cam gibi parlar, tabii bu benim görüşüm
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() 2. resimdekilerin ikisi de deniz
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Yukarıdaki resmi ben göndermiştim maalesef ben ntutmamıştım focalı bir balıkcı dostum tutmuş bana yollamıştı selamlar İshak ustamın konu hakkındaki yazısından sonra niye cıpra uzmanı olduğu anlaşıldı selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() abicim çeksek şöle bir kaç cupi ben onları yerken ayır ederimde tutamadığımız için yorum yapamıyorum
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Organizatör
|
![]() hehe hee bu hafta sonu kimse balığa çıkamadı, belli oldu herkez balık resimleri arıyormuşşş, herkez 2-3 üncü resimlere bakıyor 1 numardakiler bizim karaburun avımızdan ahhh anılar...diğerleri bak bak geç
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() arkadaşlar, 4. resim kasa içindekiler bence deniz sanılsın diye içine istavrit atmışlar.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() o da üreme adnan abicim:camoka:
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
adnancım maalesef onlar havuz değil (4resim) bundan2 ay evveldi yanılmıyorsam sen dahil msn den konuşurken cıpralar daha gelmedi falan diye konuşuyordunuz bende size focalı bir balıkcı arkadaşım focada bunları yakalamış bana yolladı diye bu fotoğrafı yollamıştım.bunu yollıyan kişi focadan şevki avcı diye bir ağbim usta profosyenel bir balıkcıdır yeni focada tanımıyan yoktur onun cıpraları ciflikten alıp resmini cekiceğini hic sanmıyorum selamlar.sevgili kardeşim. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|