|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah rahmet eylesin.. Allah yakınlarına sabır versin..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() mekanı cennet olsun...
belgesellerini çok izledim.... Allah ailesine sabır versin...
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,gerçek bir deniz dostuydu...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Onun için Fransadan gelen Cousteau'nun ekibi ile çektiği son belgeseli izlemiştim geçenlerde...Ekip dalış yapacaktı ve birlikte olmak istiyorlardı.Cecan kendilerine bir kaç metre eşlik edebileceğini söyledi.Ama eline kamerayı verdikten sonra,kimse tutamadı rahmetliyi.Fransızlarla birlikte tam bir dalış gerçekleştirmiş ve çok sevinmişti uzun bir süre sonra dalabildiğine.Allah rahmet eylesin.Üzüldüm gerçekten...
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Miço ![]()
|
![]() Bugün duydum üzüldüm gerçekten. Allah rahmet eylesin, çok pis hastalık şu kanser denen illet yaaa
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() allah rahmet eylesin.. güzide bir vatan evladı idi. eserleri yaşayacak ismi unutulmayacak inşallah..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ELVADA BARIS - yine bir Genc sanatcimizi kaybettik | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 17-07-2007 23:07 |