![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok enteresan
kancalar iç içe aklıma dawinchi'nin şifresi adlı kitap geldi birden ayrıca gerçekten kullanışsız olur yem çok çabuk dağılır emeğe yazık olur kenan yılmaz/ELAZIĞ siyahinci21@mynet.com ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() süper teknik paylaşım için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar bencede dağılır ama güzel taktik balık taze ve birazdaha derinden saplanırsa bi ihtimal sabit kalabilir.sırtı ve bırakmada iyi olur sanırım ama at çek de biraz zor diyorum.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu tarz teknikle atçek yapılmaz balık dağılır. bununla sadece sırtı çekilebilinir. buna benzer tekniği ben Mersin Aydıncık ilçesinde çok denedim arasındaki fark ben sadece iğneleri birbirine geçirip avlanıyorum yani sadece iğne tertibatı var balık olarak taze kuppesi tavsiye ederim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar gerçekten çok yaratıcı bir çalışma ancak bende balığın dağılacağını düşünüyorum!!!
Belki zorda kalınırsa yapılabilir yada deneme yapmak için kullanılabilir!!! Yeni şeyleri denemek her zaman güzel ve merak uyandırır bende!!
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok iyi bir yöntem.Ama yem olarak takılan balık önemli.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sırtı için yapılmış güzel bir düzenek.
Paylaşım için sağolun... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|