|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() serkan,
esrefpasa'da oldugundan, menderes uzerinden gittigini varsayiyorum, gumuldur tarafindan, muvaffak abinin bahsettigi azmaklarin oldugu kopruleri gecip ozdere'ye girdikten 3km sonra havacilar kampi ve merkez bankasi kampini goreceksin, 1 km kadar sonra da gokselin yerlesim merkezi dedigi cukuralti'na geleceksin(belediyenin falan oldugu yer). biraz daha devam edip sagda deniz marketi gor, gerisi gokselin bahsettigi gibi. kalacak yer cok. kesene gore 4 yildizli otel de var, guzel kucuk moteller de, pansiyonlar da. biraz dolasip gozune kestirdigin bir yer bulabilirsin saniyorum. goksel'in biraderinin mekani gibi denize sifir konuslanmis cok guzel moteller var mesela. fiyatlar ehven. anayolun deniz tarafinda degil de kara tarafinda kalan pansiyonlar nispeten daha da ucuz. denize sifir olmasa da maksimum 100 - 150metre mesafede. gece hayati, eglence hayati cesme, bodrum, kusadasi gibi degil (allahtan) o yuzden aile ile tatil icin de cok elverisli. goksel'in olta basinda goruldugu fotografin arka tarafindaki tepenin uzerinde belediyenin kafeteryasi var, gunesin batisini denizin yukarisindan kayaliklardan tepesinden arada baska hicbirsey olmadan izlemek mumkun ve cok guzel. o tepenin arka tarafi da balikci barinagi, hem balikci tekneleri hem de tur tekneleri orada demirler, koylara guzel turlar var. barinaktan, mendiregin ucundan (her ne kadar balik avlamak icin girmek yasaktir diye yazsa da) avlanir insanlar. barinagin icine degil, disina dogru . mendiregin ic tarafi sig ve yosunlu. sabah saatlerinde levrek mumkun, ozellikle zipkinla avlananlara iyi kismet cikar... gene o kafeteryanin oldugu tepenin goksel'in durdugu yone dogru olan kismi kayaliktir, genis duz kayalar vardir, uzerlerinden avlanmak, denizdeki kayalara taktirmadan, hatta ozellikle samandirali ve kibris ile kefal dahil iyi balik almak mumkun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel ,bir ara özderede gezerken araştırmalarım sonucu jandarmanın karşısından aşağıya yol iniyor ada denilen milli park gibi bir yer var önü burun çok iyi balık yaptığını söylediler ben atma şansı bulamadım bir ara dene istersen çok iri mırmır yapıyormuş
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
gercekten guzel bir burun, ben orada zipkinla dalardim, sadece mirmir degil, cesit mumkun.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğrudur,tam ismini bilmiyorum,gümüldür içindeki malzemeciden yem alırken bir oltacı arkadaş çok methetmişti.Gittim güzel bir yer ama vaktim olmadığı için avlanamadım.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() onur hocam tarifin için teşekkürler adresi iyice anladım bende zaten payamlı ürkmez gümüldür taraflarını iyice biliyorum ama özdere taraflarında son 7 yıldır hiç kalmadım bayada değiştiğini duymuştum nasipse bu sezon otarafta kalmayı denicem..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() özdereden yatla tura çıkmak isteyen arkadaşlar msn adresimden bana ulaşırlarsa o arkadaşlara fiyatlar konusunda yardımcı olabilirim.. keza yat sahipleri arkadaşım olur
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Sorun o diil Onurcum , sizle de avlanmayı seviyorum ama biraderimle alışmışım, zıpkıncıların beraber daldıkları arkadaşı gibi (buddy?).
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() şaka bir yana şimdi ben gelicem sana dicem ki "kardeşim zeytinelinde ya da gerencede falanca yerde deli çupra başlamış"...sende bana "olmaz abim olmadan asla mı" diceksin...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18.01.2009 Özdere Mercanları | ilhami48 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 20-09-2010 12:17 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
14 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 15-05-2007 06:28 |
12 mayıs gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 14-05-2007 08:09 |
7 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 31 | 09-05-2007 14:32 |