|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kıvanç'ım hadi rastgele...............
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kıvanç tahminlere şimdi baktım ve hafta sonu için durum pek iç açıcı değil gibi. Belki sistem o güne kadar kayar. Yine de tedbirli olun derim.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç abi gece gidersen çiftliklerin klübelerine pek yaklaşmanı tavsiye etmem köpekler maşallah hayvan azmanı ben kendimi zor kurtardım tecrübeliyim o yüzden tavsiye ediyorum uzak durmanı
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() kıvanç bey rastgelisn. inşallah güzel balıklar yakalarsın.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cuma günü saat 17:30 da 18 paket boru yılanı ![]() ![]() ![]() buraya kadar herşey gayet iyi sayılırdı. saat 02:30 da yağmur hızlanmaya başlayınca durumu kötüleştirmemek için teşkilatı toplayıp arabalara dönmeye ve sabah tekrar mevzilenmeye karar verdik. arabalara ulaştığımızda azda olsa ıslanmıştık ancak teşkilatı yerleştirip arabalara girdikten hemen sonra bardaktan boşalırcasına bir yağmur başladı. sabah saat 5:00 da alarmım çaldı ve uyandığımda hala felaket bir yağmur yağıyordu. saat 7:30 da geri dönmeye karar verdik. tam araçla yokuşa geldik ki benim araba balata sıyırdı.confused: ![]() ama hala Mersin Koydan hırsımı alabilmiş değilim. gidecek olan olrsa bana mutlaka haber versin!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kıvançcım gelmiş, geçmiş olsun. Birdahakine dersin olur biter...
![]() |
![]() |
#18 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç abi geçmiş olsun. Süreceğiniz sefa tam cefa olmuş, sağlık olsun,bir dahaki sefere inşallah.
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() geçmiş olsun Kıvanç, ben de o yola nasıl katlanıyorum anlamış değilim
|
||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan
|
![]() kıvanç ustam geçmiş olsun araba için üzüldüm ancak allahtan güzel bir huyumuz var boşta olsa 2 arabala gitmek...nolur nolmaz başımıza neler geleceği belli olmaz...birdahaki ava heb birlikte inşallah...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|