|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ederim.canavar güzelmiş gerçekten...herkese birgün nasip olur umarım...
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler....Hayatta ancak bir kaç defa denk gelecek tarzda zevkli bir av anısı yaşadığınız kanaatindeyim....
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() tebrikler... demir çelikten ben de çok avlandım... hatta arasıra zarganalara denk gelirdik denize dökülen kanaın ağzında dadından yenmezdi valla...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok güzel av olmuş inşallah devamı gelir, sanırım ömerden bu şekilde daha çok foto gelicek öyle gözüküyo.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() mükemmel bir balık tebrik ederim.gelişi gerçekten çok zevkli oluyor özellikle kıyı avında,75 gr.lık kurşun ağzında takım tesbih gibi oynuyor oltayla.ama tadı için aynı şeyleri söyleyemeyecem.sarıkanata hiçbirini değişmem...tekrar tebrikler saygılar...he unutmadan bu arada hoşgeldiniz
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ömer balık harika, ne denli keyif aldığınızı tahmin edebiliyorum.
Ancak en güzeli de babanla birlikte ava gidebiliyor olman. Büyük bir olasılıkla baban için de bu muhteşem bir duygudur. Her ikinizi de tebrik ediyorum...
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ömer tebrikler kardeşim. uğraşısı zevkten çıldırtmıştır. helal olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Ömer Kardeşim Yer olarak doğru düşünmüşüm.... Çok şanslı olduğunu unutma.... Birçok balıkçı arkadaşımız öyle yerlerde avlanamıyor.... Bu arada bende iki yılı aşkındır orada avlanmaya gelmedim...Bir ara zaman bulursam avlanmak istiyorum... Tabi kısmet... Zaman o kadar değerli ki..... Neyse bir gün olurda gelirsem senin yakaladıkların gibi yakalamak isterim... Belki kıyıda karşılaşırız ne dersin.... Üstelik 12 tane değil bana 2 tane yeter.. ![]() Diğer yandan her seferde balık yakalarsak vay halimize.... İnanki denizden eve gelmek istemeyiz... Varsın bir dolu bir boş olsun.... Böyle daha fazla adrenalin salınıyor.... Güzel avlarının devamını dilerim... Rastgele...
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim ömer.devamını diliyorum.bende bu aralar dörtyolda lahoz peşindeyim.ara ara lüferlerde yokluyor barınağın girişini.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() vay beee demek ki hala kofana diye birsey varmis kiyilarda....
tebrikler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
4,5 kilo 75 cm kofana avı | pedersen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 18-01-2012 12:17 |
26 mart levrek, kofana | tosbaaa | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 29-11-2011 11:27 |
1 Mayıs 2009 kofana | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-05-2009 15:45 |
18102008 kofana ve sarıkuyruk | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 21-10-2008 14:22 |
İskenderunda Kofana Zamanı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-05-2008 16:05 |