Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > FOTOĞRAFLARIMIZ

FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-06-2007, 19:50   #11
Rauf
Guest

Alıntı:
varior tafarından gönderildi
Eline sağlık Rauf abi,tebrikler.. Bu arada orfozun ne kadar çok çeşidi var böyle yaaa..
sevindiğim bir noktada her yerden Balıkraporu geliyor, bu da demek oluyor ki balık başladı.. İnşallah yaz boyu devam eder..
evet savaş bir kac ceşidi var orfoz daha cok ege marmara ve sarozda var biliyorum buradagirida denen cinsine arapta derler birde kum giridası var o daha ince uzun pılekada derler bunların en meşuru ve lezzetlisi ise lagos veya lağos denilen cinsi onun eti bir harika olur benim bildiğim mersin civarı bu balık icin iyi av veriyor.unutmadan kaliba sirküler değişmediyse zıpkınla vurma yasağı vardı bu balığın. yani girida ve orfozun cünki derinde cok uysal ve hareketsiz duran bir hayvandır vura vura nesli biraz tehlikeye girdi.selamlar.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 14-06-2007, 19:53   #12
Rauf
Guest

Alıntı:
gırgırcı tafarından gönderildi
maşallahın var rauf abi. çeşit bol. bu turna mı baraküda mı.
biz turna diye biliyoruz ama ıskarmoz diyede bir ceşidi olduğunu duymuştum sonucta barakuda da kaliba aynı familyadan olmalılar.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 19:54   #13
Rauf
Guest

Alıntı:
canakkale tafarından gönderildi
rauf abicim ellerine saglik cok güzel baliklar avin daim olsun bakalim nasip olursa bende temmuz 10 gibi memleketteyim insallah gelirsen beklerim görüsürüz.rastgelsin.
kısmet olursa gurbetci dostum görüşürüz selamlar.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 20:13   #14
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Rauf kaptanım harika av olmuş tebrikler. Allah daha irilerini nasip etsin.
Üstteki balık %100 orfoz arap,çakal,şeytan,züber diye farklı isimlerle anılan cins başka abi.

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 20:33   #15
Rauf
Guest

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Rauf kaptanım harika av olmuş tebrikler. Allah daha irilerini nasip etsin.
Üstteki balık %100 orfoz arap,çakal,şeytan,züber diye farklı isimlerle anılan cins başka abi.
Bak işte bunlarıda ben hic duymamıştım züber!!zübeyir e benziyo
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 20:43   #16
Wetblue
Tayfa

Wetblue kullanıcısının avatarı

Dostum Yeşil Gözlü Sevgilime Güneşi Göstermişsin. Tebrikler. Eline Sağlik. Ama yine balıkları kurşunla cıvaya bulamışsın

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

23/05/1953
Mersin/Erdemli

A Rh +
"Alkolsüz & Nicotinsiz"

Bu mesaj en son " 14-06-2007 " tarihinde saat 20:45 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir....
Wetblue Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 23:08   #17
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

Alıntı:
trakonya tafarından gönderildi
Erol kardeşim bu rapalayı nerden aldım unuttum ama altındaki yazı belli belirsiz
JAXON FL diye yazıyor 7 cm lik bir rapala ve icinde bilye yok.bilgisayarın kamerası ile cektim resim biraz kalitesiz ama fikir verebilir zannederim.balığı aldığım derinlik 5 metre ile yedi metre arası benim tahminim iki metre gibi dalıyor olması lazım 30 mtre arkadan ve ralanti hızla gidiyordum.
URL=http://imageshack.us][/url]
Eyvallah abi,rapala Shakespear lerinkine çok benziyor,lakin modeli duymadım hiç.Benim merek ettiğim eleman zeminden fişekleği yükseklik idi,onu da gayet açıklayıcı yazmışsın abi,teşekkürler

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 23:30   #18
varior
Kaptan

varior kullanıcısının avatarı

abi ben bunlardan kayalıkta at çek ile yada el oltası ile karides ile yakalıyorum ancak hepsine birden kaya lagosu diyoruz.. üzerindeki benekleri enine şeritler halinde olan boyuna kesik kesik olan, parça parça olan, beneksiz olanlar var.. sanırım hepsi bir çeşit..
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2007, 23:49   #19
ADNAN
Organizatör

ADNAN kullanıcısının avatarı

Helal olsun rauf abi ustalık budur diyorsun yani ... gazla abi sitedeki sırtıcıları bakalım sezon sonuna kadar sırtı ile balık en fazla kimden çıkacak.. şansın bol olsun abi.
Eski 15-06-2007, 14:16   #20
Rauf
Guest

Alıntı:
levrek tafarından gönderildi
Eyvallah abi,rapala Shakespear lerinkine çok benziyor,lakin modeli duymadım hiç.Benim merek ettiğim eleman zeminden fişekleği yükseklik idi,onu da gayet açıklayıcı yazmışsın abi,teşekkürler
Erolcum senin ile paylşmaktan zevk duyarım.Aslında burası paylaşım yeri olduğundan bilgi isteyen arkadaşlarım lada paylaşmak benim icin balık tutmaktan daha zevkli.selamlar dostum.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları