|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar hasanı taklit etseydiniz ya...aynı takım aynı yem aynı mesafe...
bakalım ne olacaktı...?? |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() abi taklit edince aldık zaten iki tane paşayı...yoksa halim haraptı
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() daha çoooook çalışman lazım çooooook kaedeşim serkanım. ama senın yüreğının güzellığı samımıyetın açık yüreklılığın cömertlığın yeter .yeterkı benı sen mağlup et
saygılar sevgıler rastgelsın ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Sekocum bak yenilgiyi kabul etti ![]() ![]() Hasan abi gerçekten çok iyi birisisin seni gerçekten çok seviyorum..Benimle evlenir misin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
kusura bakma ama evlatlık olarak elbette .bı abın olarakta herzaman yanındayım kardeşım |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Biliyorum abi merak etme sen ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() Arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsını ki birazda ben ekliyeyim,22.06.2007 akşamı hasan 64 abi ben balığa zeytinlere gidiyorum diyince o an bende yola çıkmak geldi ama cumartesi yoğun iş trafiği beni bekliyordu biran evvel halledip 23.06.2007 de bende akşam suyuna yetişeyim diye düşündüm işleri apar topar halledip Tayguncuğumu da alıp evimize geldi birer kahve molasınadan sonra tam topuk akşam suyuna yetiştik ama kıvanç,ilker,serkan ve anıl geri dönüş yapmışlar inanın çok üzüldüm en azında ilker ustayla tanışma fırsatı yakalamış olacaktık, kısmet değilmiş, başka bir zaman kısmetse, cumartesi akşamından başlıyan balık avı ve dostluk tabiki harika bir sonla geçti ayrıntıları resim ve videoları ben beceremiyorum tayguna e-mailler göndereceğim sanırım bir gün daha sabredeceksiniz resimler ve paşalar için
![]() ![]() ![]()
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 24-06-2007 " tarihinde saat 22:23 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Miço ![]()
|
![]() böyle dostluklar,muhabbetler!!! iste tam balikci ortami muhabbetiniz gibi avlarinizda cok bereketli olmus insallah devami gelir ve paylasimlarinizi bekleriz rastgelsin.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Miço ![]()
|
![]() bu avda engüzel balik yemi "MUHABBET veDOSTLUK" olmus ki, baliklar bile bunu kiskanip meraklanip gelmisler ve olan olmus!..
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ah o gemide bende olsaydım....... valla ancak şarkılarla sizin yanınızdayım, bedenim işte güçte ama ruhum sizlerle arkadaşlarım.yine muhabbetin ve de avın dibine vurmuşsunuz,helal olsun.
![]() daha önceden yapılmış bir plan olduğu için siz arkadaşlarımın arasında olamadım ama olsun siz bensiz de malı götürmüşsünüz. heyecanla av resimlerini ve videolarınızı bekliyorum...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |