![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() ana hani organizasyon yapacaktık da gidecektik abi..sen önceden gidip balıkları kaldırmışın valla ayıp oluyo ama...
hasan abi ben artık tatlı su paşacısı oldum gerçi bunlar alyanaklı değil ama gayet kalın dudakları var.. ![]() ![]() ![]() savulun dereler ben geliyom... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Orda bir saz var uzakta gitmesenizde görmesenizde o saz sizin saz ınızdr. onun dibindeki sazanlar sizin sazanlarınızdır.. sizi bekliyorlar.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler Muvaffak Abi,balıkların boyları büyümeye başlamış..
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Muvaffak abi,
Tebrik ederim... Yatırmışsın kuzuları nispet yaparcasına.... Verdiğin bilgiler için de teşekkürler, darısı başımıza.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Miço ![]()
|
![]() muvaffak abi güzel balıklar...stresini alıvermiştir simdi onlar...e artık büyük bir zevkle yemesi kalmış afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Muvaffak abi senin ellerine sağlık, komşunada afiyet olsun...
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi tutugun baliklar balciksi kokuyormu?
![]() |
![]() |
#19 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
killi/kumlu. birde dipte bol miktarda ot var. ancak sazan ın tabii klasik otumsu kokusu var tabii onuda eh işte az olmakla birlikte idare ediyorlar yöre insanı. ne yapılabilir ??. benim her tava olayında yaptıgım yagın içine bir kaç defne yapragı atıyorum rengi değişince degiştiriyorum. böylece balıklar tatlı ve hafiften defne konusu alıyor bir de sade mısır unu kullanıyorum ayrıca yarı yarıya zeytinyagı ve mısır yagı da oldumu gayet güzel oluyor.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Edirne 5-20 Temmuz Raporu | sprinter2005 | TATLI SU AVI | 7 | 19-07-2011 10:55 |
6 temmuz 2008 | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 10-07-2008 19:52 |
21 temmuz belevi raporu | mufi | TATLI SU AVI | 11 | 25-07-2007 07:43 |
21,temmuz belevi | mufi | Organizasyonlar | 7 | 19-07-2007 20:50 |
22 Temmuz Seçim Günü | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 11-07-2007 17:38 |