|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yunuscan o fotografi ceken Yasin Abim...Ben görmedim o baligi....
Ama sana tecrübelerime dayanarak sana baligin boyunu degil kilosunu söyleyebilirim.O balik bence 5-6 kilo civari.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Miço ![]()
|
![]() vaşşş bu ne yaa..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() artık yakaladığım Gridaları bırakıyorum umarım ufakta olsa bir katkısı olur..
![]() |
![]() |
#16 | |||
Miço ![]()
|
![]() maşallah yani diyecek söz bulamadım one yer o cüsseyle ya günde 30 kg balık tüketir o balık
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben bu boyda bir balık yakalasam o an avcılığı oracıkta bırakırım işim zirvesindeyken.
ha bide cumhur bey 5-6 kilo biraz düşük bir rakam gibi geldi bana 50-60 hatta 150-160 kg olmasın?
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu resimdeki orfoz çoğu yerde vede internette grida diye geçiyor..Bunlar birbirine çok benzeyen balıklarmı yoksa bu türlerin genel ismi gibi?
Epinephelus guaza orfoz giye geçior ama çoğu yerde orfoz fotoları grida die geçior aydınlatırsanız teşekkür ederim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu obezorfoz olmuş artık.Maşallah bu adamda öldürür adamı yutarda.Paylaşım için teşekkür.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan
|
![]() Yok böyle birşey..
![]() ![]() ![]() Şimdi bu ORFOZ mu ?? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Orfoz Balığı Nedir ? | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 3 | 14-06-2009 12:37 |
öğlene kadar | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 18-03-2008 01:25 |
Pazar sabahı(03-02-2008) lüfer + orfoz | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 04-02-2008 19:40 |
hepsi bu kadar | amatör balıkçı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 27-04-2007 11:16 |
ORFOZ (Epinephelus guaza) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 0 | 20-01-2006 18:53 |