|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok değişik ve maceralı birgün olmuş, ama mutlu olduğunuz,çekilen sıkıntıları hoş bir çok kareye toplamanızdan çok belli. Rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() her şey serkan abımın babamı aramasıyla başladı.balığa gıdıyoz haberını aldım hazırlıklarımız tamam ve serkan abım kapıda.yola çıktık serkan abımın eşyalarını almak ıçın evıne gıttık.ordakı hazırlıkta tamam.yola çıkıyoduk kı aklımıza taygun kardeşımız geldı.bayadır görmüyoduk zaten onuda hem bahaneyle gördük hasret gıderdık.balık yolu ılk kez bu kadar uzun ve maceralı oldu ama olsun bundada bır hayır vardık dedık yılmadık azımle balığa gıttık.bu seferde hava mağduru olduk arabanın ıçınde kalmak zorunda kaldık.ama arada yağmur yağmadığı zamanlarda serkan abım ve babam çıkıp bır ıkı yakalıyolardı.sabah oldu derken yağmur dınmemış hala yağıyor.yağmur kesılınce babamla serkan abım çıkmış hatta serkan abımde baya ırı bır çıpurayı kaçırmış.ama olsun 2-3 lü kaba lıdakılerı çektı gene.derken alemın usta aşcısı bırıcık serkan abımız hade kahvaltımızı yapalım dedı ve başladı hazırlamaya.çayı yaptı sucuklu yumurtayı pışırdı.domates,soğan,marul kısacası krallara layık bır sofra hazırladı ve başladık afıyetle yemeye.babam çabuk yıyelım yoksa yağmura yakalanırıs demesıyle hızlanıp çabucak yemeyımızı yedık ve soframızı topladık.zaten bız sofrayı toplarken yağmur atıştırmaya başladı.sonra arabanın ıçınde çay keyfı başladı.bu arada yağmur tüm hızıyla yağıyordu.yağmur kesılıp ortalık düzelınce bız gene başladık oltalarımız atmaya başladık.ama sonuş alamayınca gıtmeye karar verdık.kalan 3 lü köy ekmeğımız vardı.o ekmeğıde ordakı köpeklere verıp onların karınlarınıda doyurduk ve arabaya eşyaları yuklemeye başladık.yola tam çıkmıştıkkı arabamız çamura saplanıp kaldı.ama yoğun uğraşlar sonucu arabamızı çıkardık ve kaldığımız yerden yola devam ettık.serkan abıme ve taygun kardeşıme bu güzel gün ıçın çok teşekkür ederım.
![]() ![]() ![]() ![]() saygılar;sevgıler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 19-11-2007 " tarihinde saat 23:27 itibariyle Caner BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Valla helal olsun ben şahsen bu kadar kötü havada hem yola cıkmam hemde cıksam bile dönerdim sizinki Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın hesabına dönmüş hayatınız roman olmuş.Ama işte calışan insanların maalesef hafta sonu dıramlarından birini yaşamışsınız bende calışırken hep tatil günleri hava bozardı ne hikmetse.neysa avcılık yaşamınıza ilginc bir sayfa daha eklemişsiniz bir dahaki sefere inşallah rast gelir selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Gerçekten tam bir macera olmuş. Ben en çok o sucuklu yumurtaya bayıldım ![]() ![]() Sevgiler, Oral
![]() |
![]() |
#15 | |||
Miço ![]()
|
![]() dostluk muhabbet birlik ve beraberlik gerisi boş
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Balık bahane değil mi zaten?
güzel olmuş bence vallahi... ![]() ![]() ![]() Hepinize rastgelsin...
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() doğru sölüyon koray abı.amaç balık tutmak değıl bırlıkte hoş vakıt geçırmek
![]() ![]() saygılar;sevgıler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar, anı ve macera yazınızı tek tek ayrıntılı bir şekilde okudum...Tam bir macera filmi gibi...Ama illa velakin biz balıkçı cemaati azıcık kafadan kırık olmasak bunların hiç birini yaparmıyız..
![]() Allah bizlere akıl versin ve bu tatlı uğraşımızdan/hobimizden ayırmasın.... ![]() Bizler doğa / tabiat aşığı balıkçılarız ...:
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim hepinizi iyi macera ya parmak basmışsınız.Hasan abi o karbon kamışı sakın bi daha öle havalarda kullanmaya kalkma.
![]() Bu arada ben serkan abinin 3lü lidaki videosunu istiyom yetkililere saygılar ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler arkadaşlar,yine dadından yinmez bir macera yaşamışsınız. sizlerin içinde olduğu her organizasyonda çupra görmeye alışık olduğum için,bu sefer sahanda sucuklu yumurta görünce bir an afalladım. hasan abinin de dediği gibi ; balık bahane muhabbet şahane
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
Dalton Kardeşler 2. film - 8 Kasım 2009 - Zeytineli | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 20-11-2009 02:20 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |