![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Kanki incilerin dökülmüş..Harika valla...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Sami,
bilmem şaşıracak mısın ama, benim baba tarafı Samsun Ladiklidir,hemşerilerimin bu tip inanılmaz buluşları karşısında saygıyla eğilirim her zaman,hatta ilk Titanik gemisinin bir karadenizli tarafından inşaa edilmesi, dünya da halen şaşkınlık içinde karşılansa da, bu durumu kabüllenmek istemiyorlar açıkçası, işte ilk Titanik....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
|
![]() İşte ilk Deniz yatağı...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
|
![]() İşte matematik dehası...
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herşey bir yana bu matematik olayı beni koparttı... :haha: :haha: :haha:
Gerçi tam olarak yanlış nerde anlamadım ama.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yinede benim favorim elektrikle çalışan jenaratör.....
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
|
![]() Sami, birde bunlara göz at ,finali hemşerimiz yapmış gene...
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol bu bende vardı ve gülmek istediğim zaman açıp bakarım...Arkadaşlar bunu indirin ve bir bakın ..Bakmazsanız çok şey kaybedersiniz...
Şimdi gelelim Reha MUHTARA.....Muhtıra gibi etkili bir adam..Dünyanın enkılmeni... R.M : Bu şok gelişmeler Türkiye'yi sarstı. İzmir'de küçük bir dükkanın defilesini kast ediyor. (defile bir iç çamaşırı defilesi ve hiç bir olayı yok) 29 Ekim'de 1998'de THY'nin Adana'dan kalkan uçağı kaçırılır, uçak Ankara'ya iner, terörist uçağı içindeki yolcuları ve mürettebatı rehin alır, durum çok kritik canlı yayında (programın akışı kesilip) THY'den bir görevliyle röportaj yapıyor. - Efendim terörist uçağa nereden binmiş ? - Anlayamadım ?!? - Terörist diyorum efendim terörist uçağa nereden binmiş ? - Adana'dan tabi ki !!! Erzurum'da bir köyde 39 çocuklu 4 eşli bir ağa dert yanıyor, fakiriz diye... Yorum ise malum. - Nerde devlet ? nerde millet ? Haber: Bir yüzücü 350 Tonluk gemiyi çeker. R. M. : - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? -İnanç meselesi, içinizde bunu hissetmeniz gerekir. R.M. : - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? Haber : Mahkumlar tünel kazarak kaçar... R.M. : Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Haber : Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır... R.M. : Sen benim sözümü bile kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır. Haber : Harika Avcı kürtaj yaptırmıştır. R.M. : Peki, Bebek simdi nerede? Alparslan Türkeş'in cenaze töreninin olduğu gün sevgili Reha Muhtar Show Haberde şöyle konuşur: R.M. : Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı. Reha Muhtar karısını boğarak öldüren adamı programına çıkarıyor. İlk sözü: - Efenim, başınız sağ olsun. Haber: Cenk Koray'ın oğlu cama kafa atar ve vefat eder... R.M. : - Peki Sayın Cenk Koray, oğlunuz daha önce de sık sık cama kapıya kafa atar mıydı? Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: - Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Bu mesaj en son " 07-02-2006 " tarihinde saat 07:07 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
|
![]() Eyvallah Sami,peki şu diyaloglara ne dersin...
Havalimanı Danışma!!! -Iyi günler danisma.. -Iyi günler bugün nereden bilet alabiliriz ? -Sadece Taksim ve havalimani açik bugün. -Anladim. Taksim'deki havalimaninin telefonunu alabilir miyim ? -Semiha Yanki Havalimani'nin telefonunu alabilir miyim ? (Sabiha Gökçen demek istiyor ) -Iyi günler hanimefendi. -Denizli'ye uçusunuz var mi ? -Evet beyefendi yarin sabah 07,45'de uçuyoruz? Öyle mi, peki Denizli'de havalimani var mi ? -Hayir beyefendi suya iniyoruz. -Diyarbakir'a yer var mi acaba ? -Maalesef yok efendim ? -O zaman beni yedek kulübesine yazar misiniz ? -Iyi günler iç hatlar.. -Bant kaydi misiniz, yoksa gerçek mi ? -Gerçegim hanimefendi -Iyi o zaman iyi günler. -Istanbul'a son uçak kaçta? -Nereden ? -Buradan -Nereden ariyorsunuz ? -Sehir içinden -Nereden? -Erzurum'dan.. -ne kadar kalicaksiniz almanya?da? -neden soruyorsunuz?? -ona gore bilet kesecegim onun için -e olsun ben ucakta kalmiycam ki otelde kalicam -Çocugumla ben uçucam,oğluma çocuk fiyati istiyorum ne kadardi? -Çocugunuzun 12 yaşını aşmaması gerekiyor; kaç yasindaydi ? -32 yasinda.. -İyi gunler ben Almanyaya gidecektim... -olur hanimefendi nereye peki Almanyada -havalanina -bizans class a rezervasyon istiyorum?
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol harbiden süpersin....İnsan yalnızken kahkaha atarak gülermi(Ben çok gülmem) ama bunlara tabiri cahilse yarıldım......Allah güldürenleri hep güldürsün derim...
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iskenderun...buyrun | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 27-11-2010 19:09 |
Buyrun Size Balik Takvimi | iboturka | Balık Yemekleri | 8 | 03-10-2007 03:52 |
Beyler buyrun biraz gülün.. | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-02-2006 03:11 |
Beyler buyrun... | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 03-02-2006 01:01 |