|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() salih bey öncelikle avınızın bereketi daim olur işallah bende yeni bir üyeyim ve urla özbek tarafını çok severim bizde bu hafta sonu özbekten tekne kiralayıp balığa çıkacağız nasipse avlak bölgeleriniz konusunda bilgi verirmisiniz bilmem ben acizane bir sorayım dedim
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar güzel av olmuş
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih hocam bende diyorum denizde balıkmı kalmadı meğerse ne var ne yok silip süpürmüşsünüz
![]() Tebrik ederim afiyet olsun!! Bir sorum olacak bu güzellerin hakkını verdin mi ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() salih abi ne diyeyim sana bilmiyorum. 2 haftadır hava lar nedeni ile denize uzaktan bakmakla yetiniyorum. sizler 2 şer üçer toplamışsınız yavruları.şaka bir tarafa ellerinize sağlık. maşallah. hep böyle kısmetiniz açık olsun. darısı başımıza
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Konu 2007 yılından
![]() ![]() Ama Salih abi havalar düzelince yine buna benzer avlar yapacaktır ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Harika abi harika peki o köpek balığını denize bıraktın ama nasıldı dişleri filmlerdeki gibi mi?
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() salih kardeş balığın yerini iyi bulmuşsunuz çok iyi görünüyor balıklar afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu görüntüler geçtiğimiz seneye ait.
![]() urla uzunada tarafına gidiyorum. havalar bu aralar pek müsait değil en son 29 Ekim 2008 de güzel balık yakaladık ondan sonra gidemedik maalesef, bu hafta sonu iyi olursa güzel bir paylaşım gönderirim artık 2008 model ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu hafta sonu hava nasıl aceba?? bizde urla uzun ada tarafına gitmeyi düşünüyoruz aceba pazar günü nasıldır hava yardımcı olursanız sevinirim
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Saadettin bey anasayfamızda hava durumu mevcut pazar günü hava sakin gibi görünüyor.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
8 Aralık 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 15-12-2007 10:37 |
3 Kasım 2007 Lambukaya devam | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 07-11-2007 14:46 |
29 Ekim 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 05-11-2007 08:41 |
14.01.2007 Urla Adalar Raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 17-01-2007 09:30 |