![]() |
#11 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu öyle bir sevgi ,öyle bir tutku'ki o anın hiç bitmesini istemem,uğraşmak ise olayın içersindeki en büyük haz. Çok teşekkür ederim,bende hüzel duygularız içi birmukabele der, sizlerede daha büyüklerini tutmanızı dilerim.rastgele,hoşçakalın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu tutkuya kapılmışız bir kere, Ben denizi çok seviyorum, bazen rastgeliyor,kullandığım misina asso 035 daha kalınını zor yemiyor,ama acele etmezsem yakalıyorum. bende sana güzel avlar dilerim,hoşçakal.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim,sizlerede rastgelmesi dileğiyle. hoşçakalın
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hocam neler yapmışsınız siz ya.Tebrik ederim gerçekten çok güzel bişeye imza atmışsınız.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Darısı sizlerin başına,havalar kötü gittiğinde balığa çıkamıyoruz,eski anılarımdan yolladım.hoşçakal.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel bir balık üstadım.bende sinarit avcılığını sarozda kabatepe kumkamp arasında yapıyorum.eski sinaritler artık yok,1kg civarında palazlarla dönüyoruz ve bunada şükrediyoruz,nerede 10kg üstü sinaritler,yok oldular,sebeb ne ola acaba,bilinçsiz avcılıkmı
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler orhan baba,
endamı yeter. saygılar.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Maşşallah inşallah 7kilolukta gelir.Bu arada sahte yemin marka modeli neydi acaba?
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() orhan reis 0.35 le o balığı çekmek ustalık ister sende bunu ispatlamış oldun olta ne olursa olsun ustalık balığı idare etmekte çok güzel bir parça rastgele
![]() |
![]() |
#20 | |||
Miço ![]()
|
![]() baba eline ve emeğine sağlık ustalığını hepimize gösteriyorsun senden alacağımız çok dersler var
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı | levrek | Sırtı-Seğirtme | 121 | 03-02-2015 07:34 |
inciraltından sırtı ile av | 35kalamarcı | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 30-12-2008 09:58 |
Tiriviri Ile Mücadele Etmek Için | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 05-10-2007 11:24 |
Tırıvırı ile mücadele | cevat2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-05-2007 17:21 |