|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Ustam artık olay ihtiyaçtan üretime kaymış.Sanırım bu hızla çok yakında ürettiğin malzemelerini alışveriş sitelerinde görebiliriz
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi sen yakında kolun yorulmasın diye motor bile takarsın
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu zincirin krom olanı var genelde yarış bisikletlerinin kullandıkları zincirler krom olur şu cıkrığı bir deneyimde her şey ok olursa ondan alıcam cevap biraz uzun oldu ama hem diğer doslarıma fikir verebilmek hemde yakalamışken sevgili erol ustamla sanaldan biraz muhabbetim olsun ![]() Bu mesaj en son " 11-02-2008 " tarihinde saat 12:15 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abim sen teknik resimden bahsediyosan ve ayrıntıları aktaramamaktan bahsediyosan zaten bilinçli bir iş yapmışsın.Basit düzenekler daha sağlam ve daha dayanıklı olur , daha az arıza çıkartırlar.Çıkan sorunlar da kolay hallolur.Sonuna kadar helal olsun diyorum ve saygıyla eğiliyorum güzel abim.
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Miço ![]()
|
![]() abi hayırlı olsun yenisi.Eskisinde videolarinda bayagi ugrasiyordun diyordum atmasi ii de sarmasina kol bi kac seferden sonra zor dayanir diye
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi hayırlı olsun rastgelsin sevgiler saygılar..
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
GERÇEK DOSTLAR YILDIZ GİBİDİR,KARANLIK ÇÖKÜNCE İLK ONLAR ORTAYA ÇIKAR... ÖMER EKEMEN 1963 B RH + 0532 7302278 BURSA Bu mesaj en son " 12-02-2008 " tarihinde saat 21:25 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Yazı ufaltma |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abim ,ellerine sağlık çok güzel olmuş,inşallah bununla tekneyi doldurursun.Bende hemen kopyasını aldım,belki lazım olur,malüm kapyacılık talebelikten kalma .
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sayın abim kullandığın beyaz malzeme nedir? bilgilendirseniz sevinirim.
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıklar neden bitti | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 13 | 01-02-2010 11:23 |
En sonunda teknemiz bitti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 25-03-2008 06:38 |
yeşilırmak öldü bitti | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 23-10-2007 09:00 |