|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() guzel bır ortam guzel bır kahvaltı mekanı manzaralı daha ne olsun dostluk ve muhabbet kokan bır ortam super
![]() sloganımızda bellı zaten degıl mı ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler otam şahane paylaşım için teşekkür
![]() |
![]() |
#13 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hepinize teşekkürler.her hafta bu resimlerin devamını eklemeye çalışacağım.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() erkan ben amcanın koşusu ümit bunlar senin tekneden mi
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() selam ümit. nasılsın. aynen öyle benim tekneden.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim av güzelde herşeyi geçtim kahvaltı sofrası muazzammış insanın yedikçe yiyesi gelir tertemiz hava mis gibi deniz kokusu balık tutmanın dayanılmaz hafifliği daha ne olsun yaw!!!
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kahvaltı masasına bittim gevrek-çay martılarada atsaydınız
![]() Tebrikler en kötü avınız böyle olsun.
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş arkadaşlar, bütün ekibi kutlar,muhabbetinizin ve avlarınızın devamını diler, sevgiler sunarım
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tüm ekibi kutlarım cihan arkadaş mı resimlerdeki yakışıklı.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21 kasım 2009 cumartesi çeşme/ ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-11-2009 22:33 |
15 kasım 2009 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 17-11-2009 15:53 |
14 kasım 2009 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 16-11-2009 17:39 |
01 kasım 09 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 05-11-2009 22:21 |
29 ekim 2009 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-11-2009 11:08 |