|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan Abi;
Biz ekip olarak seve seve geliriz. Vedat kapta'nın meceralarını yakından takip ediyoruz. Gerekirse Yunanistan'a kadar gideriz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() zamanım olsaydı bende katılmak isterdim.
insallah yapacagınız organizasyonun bol muabbettli, keyifli gecmesi dileklerimle ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Organizatör
|
![]() Dostlar her gün eve geldiğimde poseidondan hava durumuna bakıyorum büyük bir hevesle ama şok olmaya devam inanamıyorum 1 aydan fazla oldu hafta sonları fırtına lodos azıyor, hele bu hafta ege kıyıları kıpkırmızı ne diyeceğimi bilemıyorum, Allah bizi kıyıdan mı ? göndermek istiyor anlıyamadım, Hasocuğum poseidondan bakıp cumartesi geceden gidip, pazar öğlen dönebileceğimz bir kıyı yapsak mı ? (kıyıdan beni aşar ağaya sormalı
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi tarih uygun olursa bende gelmek isterim tabiki
ama uygun olan arkadaşlardan birinin ulaşım desteği olursa malum ben yanlız bir yere gidemiyorum |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Adnan arkadaşımızın da dediği gibi haftasonu hava durumu maalesef olumsuz görünüyor. Hava raporlarının çoğu kez tutmadığını fakat nasıl olsa tutmuyor deyip kendi bildiğimizi yaptığımızda da hava raporunun tuttuğunu da yaşadık. BENİM SİZE TAVSİYEM gerek hoş sohbet , gerek güzel bir gün gerekse keyifli ve bereketli bir av için ileri bir tarihi seçelim. Kuşadası dışından geleceğiniz için bence bu iyi bir seçim. Bilginize... hepinize iyi avlar diliyorum.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sizler bu tekne ile balık tutma olayını bizlerden(yani benden)çok daha iyi bilmektesiniz.onun içinde ben herzaman sizden gelecek olan tavsiyelere göre hareket etmekten yanayım. her üye mutlaka böyle bir organizasyondan mutlu ayrılmak ister amaç herzaman muhabbet olsa bile dönüşteah keşke balıkta olsaydı dendiğini ben çok gördüm ve duydum ![]() bu yüzden senin tavsiyelerine ve senin belirlediğin bir güne denk getirebilirsek senin tecrübelerinden faydalanmış olur mutlu oluruz ![]() şimdi senden ve adnan abimizden haber beklemek zorundayız ![]() ilgin alakan ve samimiyetin için teşekkür ederim ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Hasan abi;
herkesin birçok açıdan keyif aldığı bir av olması mutlaka daha iyidir. Bu konu aklımda ve fırsat kolllayıp iyi bir havada çıkalım.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası Balık Avı- Barbaros Teknesinden Çupra,Mercan | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 09-11-2009 20:55 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 12:59 |
turgay , mendirek , BARBAROS Doğumgününüz Kutlıu Olsun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2006 09:01 |