![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Anıl,baban aradı beni. varmı bir şeyler diye.YAPIYO BİRŞEYLER GELİN DEDİM.Ama galiba amcan biraz rahatsızmış onun için gelmediler.Ben denizden geç çıktım gitmişlerdir diye aramadım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Taygun'cum uskumru uzun süre livarda yaşamadığı için çıkardım verdim.ama izmarit var biraz,onlar uzun süre yaşayabiliyorlar livarda..
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Abim pası atmışsın maaşallah..
Senin avın yanlız geçmemiş ki .. Balıklar seni hiç yanlız bırakmamış maaşallah .. Tek farkları Çay içmezler birde sohbet edemezler.. Slogan yine iş yapıyor bak.. Yalan değil .. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE .. İşte tek fark bu.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi atmışsın bakıyorum kurtları
![]() ![]() ![]() Bende davetine icabet edemediğim için çok üzgünüm Çok gelmek istedim fakat malum biz esnaf olduğumuzdan nezaman işimizin çıkacağı belli olmuyor ![]() Ama yinede raporu okuyunca gelmiş kadar oldum . Senin gibi bir dostla tanıştığım içinde çok mutluyum ![]() ALLAH(C.C.) muhabbetimizi arttırır inşallah. İyiki varsın KAPTAN . Çerezin hazırda bekliyor haberin ola ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() helal olsun suleyman abııı kalamarlar kolyoz lar uskumrular ohhh ohhh masallahhh vallaa ızınlı gunum olsaydı gelır eslık ederdım sana seve seve ınsallah haftaya 2 gun ızınlı gunum var denk gelırse haberleselım abı belmek ısterım
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() Süleyman abi yapacağını yapmışsın bir görüntüler yok ama o kadar duygusal ve istekle anlatmışsınız kı yazdıklarının içersınde sankı resimler var gibi ellerıne sağlık abim..Bu arada bizim içimizde kurtlar kaynaya kaynaya çoğaldılar
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan
|
![]() olsun be süleyman abi nasıl olsa sağlık oldukça daha çoooook balık tutarız
![]() senin bu çaban gayretin yeter ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sen yalnız kaldınmı ara biz Önerle dakkada yanında biteriz.Balık için değil ama muhabbete..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçen haftadan | Wetblue | Sırtı-Seğirtme | 4 | 07-09-2009 17:31 |