|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Prensipli kişilerin aramızda çoğalması sevindirici.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Hüseyin abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ooooooo.... çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu ne güzel karşılama.Davul, zurna....... ..Vallahi bi koç yatırmadığınız kalmış sitenin girişinde ......
Mehmet,Delvel,Seyir Subayı,Bornovalı,Hasan Balıkçı ,Discus, Kamil ve Necati kardeş hoşbuldum. sağolun.Vallahi balığa falan gitmeye gerek kalmadı galiba.Sizin hoş sohbetiniz yetecekte artacak gibi.. Delvel kardeşime; paylaşımcı olmaya olurum elimden geldiğince de bilgileri Bohçacılara kaptırmayız İnşallah.. keh keh... alabalıkta çok canım yandı söylemesi ayıp. şimdilik hoşçakalın
Hüseyin ŞENER İnebolu / 1968 *** TUTAMADIĞIM HER BALIĞI, DOĞAYA SALMAK İSTEDİĞİM BİR BALIĞIN YERİNE KOYARAK MUTLU OLUYORUM............. Bu mesaj en son " 23-02-2010 " tarihinde saat 02:00 itibariyle Hüseyin ŞENER tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu Forumda ve ülkemizde en çok aranan iki özelliğe sahipsiniz: Doğa ve balıkçılık sevgisi. Aramıza hoşgeldiniz.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk arkadaşım ...
![]() sağol abi. Hoşbulduk... Boşver üzülme be ...vaktin azlığı çokluğu değilde nasıl yaşandığı önemli...daha önce de yazmıştım.az olsun öz olsun... rastgele... Alıntı:
Alıntı:
![]() nasıl olsa mesaj bedava.....yaz gitsin ![]()
Hüseyin ŞENER İnebolu / 1968 *** TUTAMADIĞIM HER BALIĞI, DOĞAYA SALMAK İSTEDİĞİM BİR BALIĞIN YERİNE KOYARAK MUTLU OLUYORUM............. Bu mesaj en son " 25-02-2010 " tarihinde saat 11:15 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: birleştirme.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hüseyin kardeşim aramıza hoşgeldiniz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk Mehmet kardeş ....Rastgele
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüm forumdaki arkadaşlara selam olsun. | samimakis | Tanışma | 14 | 22-02-2010 08:24 |
Bütün oltacılara bir hatıram olsun | Kamil ESEN | Diğer Malzemeler | 14 | 02-02-2010 14:34 |
Balık Ve Balıkçılığa Ait Bütün Terimler | Necati ARAT | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 15 | 01-02-2010 10:47 |
denizli'den hepinize saygılar | isyankar2009 | Tanışma | 7 | 09-03-2008 18:20 |
amasyalı amatör balıkçı arkadaşlara selam | UFUKTOKUR | Tanışma | 9 | 11-01-2008 07:54 |