|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yakında yakalayacak balık bulamadıkları zaman ne yapacaklar cok merak edıyorum... elımızle yok edıyoruz herseyı
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilinçlendirme için teşekkürler Tuncay bey.
Bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek tepkimizi gösterelim.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu konuda her türlü desteğe varız, dilekçe örneğini inceledimve yerinde bir dilekçe.Duyarlılığınız için bende teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hadise epey sesgetirdi,kkgm ve başbabakana değin ulaştırdık.yola devam arkadaşlar. Hepinize tşk ederim.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bildiğiniz üzere,geçen sene,!!! amatör forumların önderliğinde, organize edilen ve mail atma, şeklinde gerçekleşen eylemimiz, gerçek kişiliklerde olamadığımız için sonuca etki edemedi ..! Fakat, bu sene, bu fikir sizinde üyesi olduğunuz,profesyonel ağırlıktaki bir forum tarafından ortaya atıldı ve profesyonel balıkçılık kurumları tarafındanda gerçek kişiliklerde destekleniyor. Sonuca etki etmesini ben şahsım adına bekliyorum,yani umutluyum. Bu, mail atma şeklindeki, uyarı eylemimize rağmen,yasakla alakalı bir değişikliğe gidilirse !!! kurum olarak ne gibi bir hukuksal mücadele başlatmayı düşünüyorsunuz,bu konuda, kurumunuzun, ''hukukçularının, düşünceleri nelerdir ? Önümüzü görebilme açısından,bu konuda bizlere bir bilgilendirme yapabilirmisiniz ? selamlar .
C.ALP ARGUN İZMİR 1962 KAFASINDAKİ , 100 FİKİRDEN , 99 TANESİNİ , MADDİYATLA ÖLÇEN KİŞİLERİN HOBİSİ , ''AMATÖR BALIKÇILIK'' OLAMAZ !!! BİLGİ GÜÇTÜR... Bu mesaj en son " 01-03-2010 " tarihinde saat 09:05 itibariyle alpargun35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tüm hukiki işlemler yapılacaktır.buna ön ayak olanlar dahil tümü için kanuni işlemler yapılacak,ilk olarak yürütmeyi durdurmaya gidilecek,sanırım gerek kalmayacak
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için,sanırım benim gibi bir çok arkadaşımız,sanal yollarla birlikte, gerçek eylemlere geçilmesini arzuluyordur,bu açıyla baktığımızda açıklamanız tam zamanı ve yerinde oldu.Bu konudaki gelişmeler konusunda, bilgilendirmelerinizi bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşaalah başvurularımız birşeylere yarar.. Sana ayrıca teşekkür ederiz.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bu başlığı yeni gördüm ve çok mutlu oldum. Kendi adıma internet üzerinden de olsa görevimi yerine getireceğim. Doğa ve deniz için böyle mücadele veren böyle insanları görmek, forumumuzdaki ve amatör balıkçılıkla uğraşan insanlar arasındaki bu tarz konulara olan duyarlılık gerçekten umut verici...
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tarafımca Bimer'e sitemkar bir dilekçe iletilmiştir.
Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta çantam/dikkat/dikkat | mufi | Malzemeler ve Bakımları | 33 | 25-02-2010 16:26 |
Dikkat!!!! | Bornovalı | METEOROLOJİ | 19 | 31-12-2009 09:42 |
dikkat..... | discus | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 29-10-2007 17:32 |
dikkat..dikkat.. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-01-2007 21:12 |