|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ustacım inşallah bu sefer işlerden bir fırsat bulup yanınızda olurum. inanki bu güzel ortamı sizlerle paylaşmayı bende çok istiyorum,katılımın ve dostluğun en üst seviyede olduğu bir org dilerim tabi paşalarında ![]() saygılar.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abilerim Allah muabbetinizi bozmasın cok güzel zaman geçirdiğiniz karelerden belli.
o koskaca kökü nerden buldunuz sabaha kadar bitmez yanar ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahi bir balık avı ancak bukadar güzel yaşanır ve sunulur,Başta Hasan abim olmak üzere tüm katılımcı arkadaşları ve büyüklerimi ,kısaca emeği geçen herksi kutlar en kötü avınızın ve buluşmanızın böyle olmasını dilerim.
sevgi ve saygılarımla rasgele dostlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahhh ahhh ogun sabah nobetten cıktım gelıyordum yanınıza abım bızım takım nerde bende orada dedım
uykusuz bır vazıyatte noıbetten cıkıp gozumu karartıpo yola cıktım arabayla ama ılgınctır ogun tum balık avcıları anlasmı gıbı herkez yodaydı ve uckuyulardan urla cıkısına kadar ne kadar yemcı varsa hepsıne tek tek ugradım ve hıc bırınde yem yoktu yem bulamayınca ve havada bozunca gelemedım ama butun gun aklım sızlerleydı yenı abılerle ve arkadaslarlada tanısmak cok ıstıyordum ama bırdahakıne nasıpmıs fotolara baktıkca hala ıc cekmıyom degıul valla pasateam orada ama ben yokum ahhh ahhh ![]() ![]() ![]() ama o cayı gordukceee ahhh ahh hasan abımın cayııı yemeklerı gordukce serkanımın yaptıgı hazırlılkar ve sofraaa ahhh ahhhh orada olup balık yakalamak yerıne o ortamı yasamak vardı ![]() tum ekıbımız ve dıger tum abılerımı tebrık ederım ozellıke kırmızılar gozuma carptı ama bzıım ıcımız cıpura eee cıpura pasateamde alıskanlık nede olsa kanım kaynıyo o balıka ![]() ![]() ![]() ![]() TEKRARDAN ORADA BULUNAN HERKEZI TEK TEK TEBRIK EDIYORUM
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir hafta sonu, hoş muhabbetler, paylaşımlar ve tüm haftanın stresinin toprağa boşalması. en kısa tanımıyla hafta sonu maceramızın tanımı. Teşekkürler herkese.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 09-03-2010 " tarihinde saat 22:12 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [b] İşte buda Paşa Team Karareis fotoromanı Dostlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 09-03-2010 " tarihinde saat 22:39 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fotoroman harika olmuş rıdvan.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 10-03-2010 " tarihinde saat 09:06 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Seçme Örnekler | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 37 | 04-03-2010 13:03 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |