|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() rıdvan biladerim resimleri yükledim yardımın zaten yeterdi ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ben bi markete kadar gideyim ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İzmaritler çıtır çıtır maaaşallah tebrikler
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() vallahi ustacım bu hafta kesin Hasan abiyle buluşurum diyordum ama malesef istanbulda bir tanıtıma gitmek zorunda kaldım. güzel günler yakındır abicim.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler valla tüm ekibi. Çok güzel birgün olmuş. Bu arada Hasan abi paşalar yollarını gözler biz de paşa fotoğraflarını tabii
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abi süleyman abim en sonunda ayaklarını yerden kesmiş senin
nasıl teknenin zevki bambaşka oluyor değilmi heleki dostlarla çıkıldığında tadından yenmez ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() benim acelem yok uğur um ![]() ![]() ![]() çok sağol uğur kardeşim ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() amaaaaa herşeyden önemlisi seninde bildiğin yaşadığın gibi kişileri mutlu etmesini çok iyi biliyo ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm katılımcıları kutlarım
![]() Yanlız hasan abi bu sefer paşa yok hayırdır...
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Kaptankarabulutla birlikte | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 15-02-2010 12:57 |
Ayyüzlümle birlikte. | kaptankarabulut | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 29-01-2010 17:24 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |