|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İstanbulda cinekop,sarıkanat,lüfer için satın almama kampanyası başlatıldı.''TV'lerden alma''
Ben canügönülden katılıyorum. yalnız lüfer deyil,bazı balıklar varki yüzüne hasret kaldık. 50 yıl öncesine kadar balık avına çıktım. Denizde ve derelerde olta ile,serpme ile avlandım boşumuz yoktu. Şimdi sahilden balık avlamak, sessizlikte kendini dinlemek, vicdan muhasebesi yapmak.Kendimi suçluyorum abilerimiz dinamitle,karpitle balık avlarken, abilerimize zevkle yardım ederdik. Lafı başka tarafa cekeçeğim;şu anda benim bahcemde ve cevre bahcelerde kara tavuklar neşemize, neşe katıyor. Eşini arayan karatavuğun şarkıları deyme bülbüle taş çıkartıyor. DOĞAYI KORUYALIM: TOPRAĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM. Şunu bilelim ki gelecek nesillere şu anda zevk aldığımız objeleri devredemeyeceğiz. Hepinize selamlar,sevgiler ve saygılar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abim çok güzel bir kampanya .. istanbul ve civarında bu kampanyayı duyan arkadaşların hassasiyetle davranacaklarını ümit edeyorum.. Paylaşım için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Gündüz abi, yorum ve düşüncene katılmamak elde değil.Biz insanoğlu istedikten sonra başaramıyacağı hiç bir şey yok. Doğayı ve denizi kadleden bu insanoğlu istese el ele vererek. gelecek nesillere bir şeyler bırakacak bir mirası yeniden canlandırabilir..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese Merhaba | Serhat SAN | Tanışma | 10 | 24-02-2010 08:06 |