|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İLHAN abi aramıza hosgeldın
mesajını cok dıkkatlı ve severek okudum dusuncelerın ve anlatımın cok guzel abı ınsallah tanısmak ve bole guzel yazdıgınm mesaj gıbı tatlı muhabbetınıde tatmak nasıp olur abım paylasımlarını buyuk bır ılşgıyle beklıyorum abım
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hoşgeldin İlhan abi bende taze üyelerdenim, keyifli avlar keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() ilhan abi aileye hoşgeldin. ben de balçovadayım umarım keyifli paylaşımlarımız olur en kısa zamanda tanışalım.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlhan abi aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlhan abi aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Sıcak tanışma mesajınız içinde teşekkürler. Birlikte daha iyiye ve daha güzele. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İlhan abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili mırmır...! Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili XNODE - Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Mesajın için teşekkürler. Sizlerle tanışmak ta çok güzel... Manisa halkımızın pek çoğu senin ailen gibi Bağ Bahçe işleri ile yakından ilgilidir. Senin de doğaya yakınlığın, tanıtım sayfandaki fotoğrafından *** dostlarla açık havada çilingir sofrası *** sahnesinden, açıkça görülüyor. Ben de sana *** rastgelsin *** diyor, sevgilerimi gönderiyorum. İlhan DOĞAN |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
İçten ve dost canlısı HOŞGELDİN mesajın için teşekkürler. İnsanoğlunun dostluk ihtiyaçları karşılıklıdır ve başarılı dostluklar kurulup, sürdürülebildiği takdirde, diğer insanlara da bulaşıcıdır. ( Hoş, kin ve nefret te öyledir ya...! ). Benim de temennim, sağlığımız elverdiği sürece, böylesi güzel dostlukların gelişmesi, ilişkilerin kalıcı ve keyifli paylaşımlarla dolu olmasından yana... ...ki Türk insanının da, atalarından gelen sıcak kanlı, dost canlısı yapısının özelliği gereği, bunun böyle olacağından hiç şüphem yok... Ben de Sizlerle tanışmaktan büyük zevk alacağımdan eminim. Bu yüzden, en kısa zamanda, 2. Limana gelmeyi planlıyorum. Gelmeden telefon ile ararım randevulaşırız... Sağlıkla kal, hoşça kal...! İlhan DOĞAN |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüm deniz tutkunlarına merhaba... | akrep07 | Tanışma | 9 | 29-05-2010 21:46 |
Balikci dostlara merhaba | acan00 | Tanışma | 12 | 04-04-2010 17:57 |
merhaba deniz aşıkları | köylü | Tanışma | 18 | 07-10-2009 20:31 |
Tüm dostlara merhaba | kubilay enginol | Organizasyonlar | 18 | 20-01-2007 21:19 |
Deniz ve balık sevenlere merhaba | TORUN | Tanışma | 10 | 09-09-2006 23:58 |