|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() keşke senide aramızda görseydik
![]() Bu mesaj en son " 16-06-2010 " tarihinde saat 15:22 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ne kadar güzel bir gün olduğu çekilen resimlerden ve gülen yüzlerden anlaşılıyor.
Maşallah, Allah böyle güzel günlerin devamını göstersin. Tüm site yöneticileri, kaptanlar ve katılımcılara ne kadar teşekkür etsek azdır...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Gerçekten cok güzel bir gündü Herkezin cok keyif aldıgı yuzlerden okunuyor emegi gecen herkeze tekrar teşekkürler
![]() |
![]() |
#14 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm katılımcı dostlarımı kutluyorum.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sende bu karelere yakışacak birisin aslında.İnşallah birgün o da olacak..
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Benim çekmiş olduğum bir kaç resim var,bende onları ekliyeyim dedim.....
Tekrardan organizasyonda emeği geçen herkese teşşekkürler....
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 16-06-2010 " tarihinde saat 08:13 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Mesajda bulunan resimler 1. mesaja aktarılmaştır.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Düzenleyenlere, katılımcılara, emeği olan herkese tebrikler.
benim tekne karadaydı, yetiştirmeye çalıştım ama bu organizasyonda olmadı inşallah bi dahakilere.bir kaç misafirde ben ağırlamak isterim. Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emre kardeşim harika çıkmışız inşallah hep birlikte nice güzel avlar yaparız.
Sıra bizde manisaya geleceğiz sazan avlamaya ![]() Alıntı:
Taa özbekten 3,5 saat deniz yolculuğu yaparak geldiniz bizler için bu bile yeterli bazı şeyleri anlatmak için. Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kazasıs belasız , organizesi gerçekten kolay olmayan bir etkinliği gerçekleştirdiğiniz için ,başta yönetim kadrosu olmak üzere tüm katılımcıları tebrik ederim...
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Birbirinden değerli insanlar...Ve harika bir organizasyon...
![]() Bu güzel etkinliği kazasız / belasız gerçekleştiren tüm yönetim kadrosunu ve katılan tüm gönül dostlarını tebrik ederim... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
**YENİ**1.Rastgelsin Tekne org video | adolomorola | Site Organizasyonları | 36 | 31-08-2010 18:52 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
Rastgelsin.org farkı ve TEKNE ORGANİZASYONU | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 52 | 18-05-2010 16:36 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |