|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli kardeşim,kayda değer av yapamadığımızdan raporlamıyorum.Bu sene sen de biliyorsun istavrit pek olmadı,dün akşamdan çıktığımız bu günkü avdada gerek aksilikler(ayırttığımız halde yemi alacağımız kişi azmakta yoktu,o kadar aramamıza rağmen teke hiç yoktu,granyoz için)gerekse balık olmayışı diyeceğim ama yan teknede sabaha karşı5-6 kilo civarında bir güzel ,dans ediyordu.Sabah 1 tane 400 gr. gibi kaba lidaki aldım.Çaparide yine fiyasko 1 tane istavrit aldım ve yorgun bi şekilde döndüm.Daha zamanı var hele şu sonbahar bi gelsinde
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Teşekürler arkadaşım ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıdvan benzetmem seni tekrar görüşümün sevincindendir kardeşim.İşlerinin yoğunluğunu öteden beri bilirim.Tekrar seni sıkça görebilmek gerçekten çok hoş...
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşgeldin Rıdvan abi * ben yeniyim inş bi gün hepbirlikte avlanmak nasip olur
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık Avına Gönül Veren Ünlü Kim..?? | Necati ARAT | Videolar | 13 | 19-03-2010 07:48 |
Selam gönül dostları. | Bornovalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 09-11-2009 20:12 |
gönül doslarına selamlar | baracuda_35x | Tanışma | 19 | 02-09-2007 07:42 |