|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
O gördüğüm cihazda 2 parça vardı. Bir tanesi kamışın en sabit noktalarından birisi olan makinenin hemen üstüne , diğeri de kamışın en uçtaki değil de bir alttaki parçasına monte ediliyordu.Kamıştaki hareketler balığın varlığını ses ile bildiriyordu. Yalnız bizim buralar akıntısı hızlı ve çok dalgası olan yerler . Yani kamışın ucu neredeyse hareketsiz kalmıyor gibi .Hafif dalga sürekli var . Boğaz trafiğinde gemiler geçtiğinde kendimizi korumak için kayaların yukarılarına kaçıyoruz ![]() ![]() Sanırım durgun sularda daha kullanışlı bir cihazdır ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hela olsun orhan abi yeni icatın hayırlı olsun bizede yaparsın inşallah birertane
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() selamlar Orhan abi; senin bahsettigin zil kapı alarımı desiberi çok yüksek, buda misinada titleşimler meydana getiriyor taki iğnenin uçuna kadar, balık birkez vurdumu ikinçisini vurmuyor mırmır ve cupra hemen yemi yutmaz biraz bekler. ama bu dediğin tatlısu avında kullanıla bilir sanırım.
buna benzer çalışmalarım olmuştu istersen aşağaki lingleri bir incele belki sana değişik fikirler vere bilir diyeceksinki kulanıyormusun bunları hayır kulanmıyorum gece avında sesli cihazlar balıgı ürkütür düşüncasindeyim simdi gece avında ne kullanıyorsun diyorsan yine bisikletçilerde satılan tekerleklere takılan işiklı bir alet var onu kullanıyorum nasıl yaptın dersen çiftli zilin bir zilini yrinden çıkarıp o aleti oraya monte ettim fotoğraflarıda en sona ekledim sevgilerimle . ![]() gece avı için lamba yapımı birinçi bölüm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ikinçi bölüm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bisikletçilerde satılan alarımlar dan yapılan ışıklı ve sesli alarım sazancıların kullanacağı. birinçi bölüm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ikinçi bölüm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balık vurmadan önceki hali [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve balık vurduğu zaman sert vurduğunda yanıyor, sabit oldugundan rüzgarlı havalarda rüzgar sert esiyorsa yanıltıyo yanı lamba yanıyor hafif esintilerde yanmıyor senin kamışı ne şekilde sabitlemene bağlı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
RIDVAN YILDIRIM 1970 İZMİR Bu mesaj en son " 15-07-2010 " tarihinde saat 21:34 itibariyle baracuda_35x tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşte yaratıcılık ve paylaşım buna denir.. Abim tebrikler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Orhan abim çok bir ayrıntıya girmeyerek görüntü ile desteklememiş konusunu.. Bende senin desteğinden ötürü teşekkür ettim .. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |