|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() biliyorsunki seninle olta atmaktan onur duyarım memnuniyetle gelirim ![]() abi büyük ihtimalen balık gece kıyılıyor bu aralar sabah gün doğduktan sonra bir tek vuruş bile alamadım yemler aynen oltaların üzerinde geliyor,senin dediğin gibi suların biraz soğması lazım sevgilerimle ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Allah gönlüne göre vermiş, hemde mırmırları çok güzel vermiş...Allah içine sindirsin güzel zamanda geçirmişsin Kardeşim, daha ne olsun ki...Geriye bir tek oturup afiyetle yemek kalmış..O da afiyet olsun kardeşim... ![]() Kal Sağlıcakla....
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() maşalalh yine tutmuşsun tavalıkları şansın hep dağim olsun paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
VİP ![]()
|
![]() Rıdvancım şahane bir gece geçirmişsin.Kutlarım balıklarda süper afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıdvan abi öncelikle yine bu güzel ve keyifli anlatımın için teşekkür etmeden konuya giremeyeceğim.Diline duygularına sağlık.
Bende senin bahsettiğin gibi googe earth de dersimi avdan bir kaç gün öncesine kadar çalışmaya başlıyorum.Biraz balık gibi birazda avcı gibi düşünmeye çalışıyorum hava rüzgar durumunu takip ediyorum bir kaç gün önceden takımlarımı çantamı malzemelerimi hazırlıyor eksiklerimi tamamlıyorum ve arkadaşlarla birlikte koyuluyorum yollara ama balığım desem nereye saklanacağım bilemiyorum acemiyim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eski de olsa rekor lar | mufi | Olta Avcılığı Dökümanları | 11 | 18-09-2011 13:29 |
Yine gittik bir yerlere 31/Temmuz/ 01/Ağustos/ 2010 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 16-08-2010 08:13 |
Mırmırlar ve sargoz | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-04-2009 15:17 |
30 Ağustos Deneyimi | erhan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 27 | 21-12-2006 12:56 |
Zıpkınla Tutulan Rekor Balıklar | hijacker54 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 16 | 30-09-2006 08:28 |