|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Karadan mı Tekneden mi? | |||
Karadan |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 40,63% |
Tekneden |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 59,38% |
Oylayanlar: 64. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() benim önerim kıyıdan olacak yalnız 2 şer oltayla sınırlandırıp sabah kahvaltısı ve öğlen mangallara etleri koyalım. amaç balık avından çok sohbet ve muhabbet ağırlıklı olsun. çünki ava dalınca biraraya gelmenin anlamını tam yaşayamıyacakmışız gibi geliyor bana. herkeze sevgiler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
#13 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben katılamıyacağım için oylamaya katılıp karışıklığa sebebiyet vermeyeyim
![]() Ancak ben Hatay'da karadan denemelerimde tam başarı elde edemedim tekneden denemek nasıl olur şimdi onun peşindeyim ((-:
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() teknenin tadı damağımızda kaldı ama inşallah işten güçten fırsat bulabilirde gelebilirim genede her ihtimale karşı tekne taraftarının ağar basmas için oyumu tekneden yana kullanıyorum
![]()
![]() |
#16 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Katılmak nasip olurmu Allah bilir ama bende bir fikir beyan etmek isterim.
Bir önceki tekne organizasyonu çok güzeldi. Ancak kaynaşma tekneden tekneye pek mümkün olmadı düşüncesindeyim. Karada olması halinde ustalarımızla uzun ve toplu sohbetler yaparak bilgilerinden istifade edebiliriz ve herkes birbiri ile daha yakın temas halinde olabilir böylece tanışma ve kaynaşma daha üst düzeyde olur diye düşünüyorum. Ayrıca sloganımızada daha uygun olabilir. " Balık bahane sohbet şahane"
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet tarih arkadaşımıza bende katılıyorum. Tekneden gidersek 5 yada 6 kişi olacağız kimse kimseyle sohbet etme fırsatı bulamayacak ben dahil daha birbirini görmeyen insanlar var ama kenarıda olursak hepberaber bi kaynaşma olur ve muhabbet edip sohbet etmek amaçlı güzel birşey olur. bence bu balık değil kaynaşma organizasyonu olsa süpper olur. iyi değerlendirmenizi arzederim saygılarımla.
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık organizasyonunda kıyı avları sohbet açısından daha güzel.Fakat balık tutma açısından renkli kareler tekne organizasyonunda var.
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bir-ikigün öncede ben yazmıştım.ustalar öncülüğünde tanışma ve bişiiler öğrenme maksatlı çok güzel olur.çok çok büğük bi aksilik olmazsa aranızda olmaya çalışacam inşallah.tekneden yana oy kullandım ama.nerden olursa ben katılmaı düşünüyorum.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kaynaşma konusunda hiç şüphesiz kara, ama organizasyon en nihayetinde yarıma için .Bu durumda tekne daha eğlenceli olur sanırım.katılamayacağım ama fikrimi söyledim.Tüm dostların affına sığınarak
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekneden Balik Avi Organizasyonu | lüferci 34 | Organizasyonlar | 0 | 23-01-2008 23:09 |
tekneden ilk avım | yilmaz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 25-02-2007 21:41 |
tekneden sarigözler | canakkale | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 08-02-2007 12:07 |
tekneden mırmır avı | baraküda07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 23-08-2006 19:02 |
tekneden cipura | mufi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 27-02-2006 19:42 |