|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler.Uzun bir aradan sonra denize çıkmak o havayı koklamak bile inan ki insana huzur veriyor.Sizlerle yakın avlanmayı çok isterdim fakat bendeki arkadaşlarım değişik bölgeleri denemeyi isteyince onları kıramadım.Fakat buna rağmen bizde sizden farklı bir şeyler almadık.Yem konusuna gelince uzun süre havaların bozuk gitmesi deniz dibini bulandırmış bu nedenle de yemciler yem çıkaramamışlar yemci Ertuğrul beni bir gün önce arayıp yemlerin çok küçük geldiğini ve başkada yem olmadığını söyledi yapacak bir şey yoktu olanlara yetinmek zorundaydık ve cumartesi akşamı saat on onbir cıvarı narlıdere dahil tüm yemcilerde yem tükenmişti.Böyle zamanlarda bu gibi sorunlarla zaman zaman karşılaşılıyor ama her zaman değil.Umarım bir dahakine çok güzel yemlerle çok güzel avlar yaparız hep birlikte...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Denizle buluşmanın keyfi bile yeter Övünç,gelenlerde tavayı fazlasıyla doldurmuş maşallah.Bereketli afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekneme gelen özel misafir | Salih Reis | ANILAR | 9 | 21-12-2010 07:01 |
paşa team ve paşalara misafir olduk | onder 35 | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 01-11-2010 20:28 |
Galip Bey'in Misafir Suyu... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 20-10-2010 11:07 |
Misafir şansi | aserkansatı | ANILAR | 2 | 15-11-2005 06:26 |