|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif abi herşey gönlünüzce olsun kalın saglıcakla.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() remzi abi maşallah diyelim de nazar değmesin..
ilk kaçan balık gerçekten büyükmüş.. tebrik ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah abi, Allah nazardan sakınsın.
Mera gayet verimliymiş. Her gün gitsen bile olur gibi baksana ![]() Tebrik ederim. Paylaşım içinde teşekkürler. Afiyet bal şeker olsun .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() Eveeeeeeeeeeeeettt Remzi abi Dün mesai bitti bir kutlama mesajı yazamamıştım..
Şimdi gelelim esas meseleye.. Abi sen gerçekten beni çıldırtmak için mi yapıyorsun ... ![]() Bundan önceki konularında bu kadar teferruatlı anlatım yapmamıştın.. Yok efendim biri kaçmışta , yok efendim ikincisi iğneyi kırmışta üçüncüde biraz küçükmüşte.. ![]() ![]() ![]() Bu ne be abi... Nereden çıktın sen başıma.. ![]() ![]() ![]() Bak takım taklavatı alır gelirim yanına .. ![]() O taşın üzerine gider, onlardan bir iki tane yakalamadan (tekneye almak önemli değil senin gibi kaçırsamda olur onada razıyım anlıyacağın ![]() ![]() sorumlusunuda seni gözsteririm haberin olaaaaaaaa.. ![]() ![]() ![]() ![]() Remzi abi şaka bir yana çok güzel zaman geçirip, senin dediğin gibi biraz ısınma hareketlerinden sonra nasibini sağ sağlim tekneye çıkarabilmişsin.. Eminim ki çok güzel bir duygudur bu.. Ben bu olaya uzak olduğum için bu konundaki anlatımınla bana bunu yaşattın içinde ayrıca teşekkür ederim.. ![]() Bundan sonraki avlarındada nasibinin ve paylaşımlarda anlatımının bol olmasını dilerim.. ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlıcakla kal Remzi abi.. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 09-03-2011 " tarihinde saat 10:24 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Üstad
|
![]() Remzi kardeşim,sizi yürekten kutlarım.Böyle bir adralini yaşamak herkese nasip olmaz.Yaşadığın heyecanı bizlerle paylaşmakta ayrı bir güzellik.Arkadaşlarımızında dediği gibi bu yok zamanda bizleri heyecanlandırıyorsun.Teşekkürler..Avın her daim bol jikin her daim dolu gelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() valla maşşallah süper
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Banned
|
![]() Remzi bey tebrik ederim yine muhteşem kareler çıkmış ortaya .
Esenkalın.!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla kötü gitti moralimi pey bozdu ama kısmet ne yapalım
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |