|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() Değerli üyemiz..
Öncelikle imza ayarlarınızı tamamlasınız size hitabet konusunda sıkıntı yaşamamış olup daha samimi bir giriş yapabilirdik.. Neyse av kınusuna gelince... Konu girişi çok güzel, kullanılan takımlar tek tek anlatılmış, mera olarakta balığın yakalandığı yer belirtilmiş buda güzel.. ![]() Balıklarda diğer yorum yapan arkadaşlarımızında belirttiği üzere harika .. ![]() Senin belirttiğin gibi avlaktan hiç resim yok ![]() Kendimi bir ara kaptırdım sanırım Yetenek sizsinizdeki jüri üyeleri gibi.. ![]() ![]() Ama sen demişsin yorumlarınizi bekliyorum diye.. ![]() ![]() ![]() Neyse bir sonraki avında başarılar diler bu eleştirileride göz önünde tutarsınız umarım.. ![]() Notum 10 üzerinden 8 ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Fırat nehrinde eskiden şabut, caner, mezopotamya yayını, ot sazanı gibi çok harika balık türleri yaşardı. Taki gap projesi kapsamında ilçemize Birecik balığı yapılana kadar. Birecik barajı yapıldıktan sonra malesef çoğu türün doğal yaşamı bozuldu ve Birecik ilçesi Birecik barajı ve karkamış barajları arasında sıkışıp kaldı. Dolayısıyla şuan için ilçeden akan nehrin suyu +4 ile +10 dereceler arasında değişmekte. hal böyle olunca bizlerde anca sis balığını avlamaya mahkum kaldık.Diğer türler ise sanki bi defadan ortadan kayboldu gitti. Alıntı yaptığım arkadaş tadını sormuş, ilçe halkı şabut gibi eti son derece lezzetli olan ve daha az kılçıklı olan balıkların yanında yakaladığım sis balıklarına çok kılçıklı olmasından dolayı pekte iyi bakmıyor. Bu nedenle kısacası tadı ve ekonomik değeri yüksek olmayan bir balıktır.
Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 17:39 itibariyle harakiri tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Maşşallah ben ce bu çocuğun kısmetii.. Rastgele..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Balıklar tatlısu levreğine benziyor.Çok yakışıklı,güzel balıkmış.Eline sağlık,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Şanlıurfa-Birecik Sis Balığı | harakiri | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 21-10-2010 23:57 |