|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol gerçekten güzel bir sunum..Bütün arkadaşların buna bakmaları ve nereye gittiğimizi görmeleri lazım...Daha doğrusu buradaki şahısların nereye gittiklerini görmeleri lazım.
![]() Gerçekten kötü durumdayız..Ben tekrar kendi mesleğimden örnek verecek olursam hiç yanlış olmaz diye düşünüyorum...Biz, geleceğin insanlarını yetiştiren öğretmenler olarak herhengi bir sebeple (tartışılır) tam kapasite çalışmıyoruz..Daha doğrusunu söylemek gerekirse %80 miz yatıyoruz..Abarttım mı acaba...Yok bence abartmadım gibi..Tabiki bu benim görüşüm... :dikkat: :dikkat: |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Sami kardeş haklısın hele bu ülkedeki sorumluluğunu bilen eğitmen ordusu ki bir çoğu ile muhabbetim oldu..neredeyse kendi kendi lerin yitip bitiriyorlar..maalesef şartlar gereği vermek istediklerini veremiyorlar..
dostum. yanlız ebveynlerinde bunda suçu var ..bir ana/baba liseye gelmiş bir evladının ögretmen karşısında nasıl durması gerektiğini ..nasıl konuşması gerektiğini ögretmez ise dostum egiymenlerin çabalarında maalesef boşa kürek çekmekten ibaret kalır..... Yılların getirisi başımızdaki kadercilik olgusu zaman içinde yerini boşvermişçiliğe bıraktı.. ve hataa yarattı diyebiliriz.. halen toplumda boşvermişler ve aşırı kaderciler..hep birlikte bindik bir alamete çıkarız bilmem nereye??.. sonumuz hayır ola |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Ne senin ne de kendim için değil kabullenmemem...Sen bizim okul takımını voleybolda Türkiye şampiyonu yapmış bir hocasın, zaten seni tartışmam.Katılmadığım nokta %80 öğretmenin yatması.Oran o kadar fazla değil elbette...Ama sineğin mide bulandırması gibi fazla görünüyor.
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Seko haklısın..Şöyle değiştireyim yatma olayını,tam kapasite çalışmıyor diyelim...Oran konusunda da haklı olabilirsin. Abartmış olabilirim...Sinek olayıda doğru...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aslında benim hiç bir bilgim olmamasına rağmen öğretmenlerin daha çok verecekleri olmalı diye düşünüyorum Samiye şöyle katılıyorum,diyelimki öğretmen bir arkadaşımız 1995 de mezun oldu ve öğretimine başladı bu arkadaşımız bundan sonrada kendi alanında kendisini geliştirirse bu benim için iyi bir öğretim görevlisidir yok ben artık oldum diyipte yan gelip yatarsa bu bence geçersiz bir öğretim görevlisidir çünki bilgi her gün değişerek çoğalıyor sırf öğretmenlerin değil her bireyin kendisini geliştirmesi lazım ki ülkemiz daha çok gelişsin ve ülkemize hayırlı nesiller gelsin işte en basit örneği bilgisayar hemen hemen her konuyu arayıp bulabileceğimiz yararlı bir araç ama istersek başka şekilde de yararlanıp(atari,oyunlar vs)vaktimizi boş geçirebiliriz.
Siz vaktinizi boş geçirmeyin derim ben.
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Bu söylediklerin her meslek ve her birey için geçerli Selim.Sadece öğretmenler değil bilgiye ve gelişmeye açık olan veliler de öyle... Su kabağı gibi boş kafalı yetiştirip okula gönderen velinin öğrencisinden ne olur?Yoktan var etmek Allaha mahsustur...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Yorumsuz yani
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|