![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() Biz sana birşey mi dedim?? Sen ne anladın ki.. ![]() ![]() Ben sadece bu balıkların daha fazla basacağını düşünerek tartınmı diye sordum ![]() ![]() Allah Allaaaahhhh .. Herkeze bir haller oluyor anlamadım gitti.. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ben yaklaşık 5 senedir forumculuk yapıyorum Senin anlatmaya çalıştığın sorunu şahsen çook gördüm ama ne dersin ki karakter mevzusu işte.. Neyi kanıtlamaya çalışıyorlar biliyormusun? Bence kendi kendilerini avutup tatmin olmak istiyorlar.. İyi, kötü bir insanın elindeki balığı tahminen 50-100 gram farkla ne kadar geleceğini bilen bizler bunu görür görmez anlayabiliriz.. Biz neden hem balığı çekerken hemde avlak üzerinde resim ve videolar oluşturuyoruz?? İşte bu dedikoduları ortadan kaldırmak adına böyle yapıyoruz ki herkezin gönlü rahat olsun.. Bak şimdi bir video koyuyorum .. Bu videoyu seyreden biri aynen bana şunu dedi.. -Siz bunları (PAŞA VE FANGRİLERİ) kıyıdan değil tekneden avlayıp kıyıya dönüp şhow haline getirmişsiniz.. Ben bunların kıyıdan alındığına inanmıyorum dedi..
Şimdi sen söyle ... Bunlar Kıyıdanmı avlanmış yoksa tekneden mi.. Başka söze gerek yok.. HERKEZ BİRŞEYLER SÖYLER YADA YAPAR.. BUNLARDA O KİŞİNİN KARAKTERİNİ ORTAYA KOYAR.. HERKEZ YAPTIĞI VE YAPACAĞINDA YASALAR DAHİLİNDE ÖZGÜRDÜR.. BİRŞEY DİYEMEZ SİN.... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() murat kardeşim tebrikler tavayı doldurmuşsun afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#17 | ||||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel balıklar tebrikler
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygıdeğer arkadaşım Çakmakçı Murat;
Her balık resminin içerisinde çakmak var...her halde bir anlamı vardır....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22 Mayıs 2011 - Karaburun | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 20 | 28-06-2011 13:24 |
İllede Kırmızı (Karaburun 05.06.2011) | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 13-06-2011 13:07 |
Kırmızıyı sevsinler 22.05.2011 Karaburun | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 29 | 01-06-2011 16:20 |
''Kırmızıyı severler'' ;Karaburun 08.05.2011 | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 12-05-2011 05:18 |
18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 24-09-2010 20:00 |