|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bereketli olsun Kürşat Kardeş.
1991 de Antalya da bu sokar balığı ile bende tanışmıştım.Attığım oltaya yakalanan bir balık,sudan çıkardığımda sanki elimde bomba varmışcasına bağıran bir arkadaş.arkadaşın dediğine göre bu balığın dikenleri tehlikeliymiş battığında çok acı verirmiş.sağolsun balığı oltadan çıkarttı sırt ve yan yüzgeçlerini kesti.tadı damağımda kalan bir balıktı. Avların bereketli yediklerin afiyet olsun.Rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Biraz sonra av görüntülerimizi tekneden balık avı bölümüne koyacağı. Ordada göreceğin üzere karelerde eksik kalan tek şey birbirimize iyi niyet olarak ettiğimiz şey. ....BALIK....
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni farketmişim de bu sokar balığı bizim sarpa balığın mutasyon geçirmiş hali değil mi??
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sokan Balığı | Deniz97 | Deniz Balıkları | 17 | 29-10-2011 14:48 |
15 mayıs 2011 tatlı su levreği avım | LuXoR | TATLI SU AVI | 3 | 17-05-2011 12:11 |
İzmarit, Sokan balıkları için yardımlarınızı bekliyorum | Deva | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 28-02-2011 19:59 |
Sokan Balığı Resmi-RastGelsin reklamı ekledim. | Deniz97 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 04-08-2010 20:41 |
Sokar Balığı | ba-tu_han | Deniz Balıkları | 6 | 24-10-2008 09:07 |