|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese Merhaba, suya girince yanıp sönen ışıklı suni yem markası arıyorum veya satılan yeri bilen varmı
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] birde fosforlu balıklar var ama ne avlayacağınızı söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba, gece denizde barakuda avlamak istiyorum. Önünde led olan ve suya girince kırmızı yanıp sönen suni yem arıyorum marka olarak ismini bilen varsa veya nerede bulabileceğimi yazarsanız memnun olurum
Teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Birkaç link var:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Benim kullandığım esca : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir ara İzmir de Güderoğlunda satılıyordu : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba, gece denizde barakuda avlamak istiyorum. Önünde led olan ve suya girince kırmızı yanıp sönen suni yem arıyorum marka olarak ismini bilen varsa veya nerede bulabileceğimi yazarsanız memnun olurum
Teşekkürler Yardımlarınız için Teşekkür ederim. Galiba Ülkemizde internetten alabileceğim marka yok. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() surecatchin fosforlusu var inan ledlilerden daha iyi gözüküyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
En iyi rapala ? | dark_boold | TATLI SU AVI | 11 | 12-09-2011 14:13 |
Üstadlarımızın bilgilerine ihtiyacım var... [Olta] | ozy614 | Olta Nedir? | 8 | 15-07-2011 17:11 |
Merhabalar.. yardımlarınıza ihtiyacım var :) | TeknoStyl | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 2 | 11-08-2010 12:10 |
Tavsiyelerinize ihtiyacım var | madrix | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 7 | 29-11-2009 01:20 |
rapala? | kırımlı | Düğümler | 2 | 17-03-2008 16:58 |