|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#211 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sitede yanıtlıyacak arkadaşlar balıkta herhalde
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#212 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık bulucu avlanmayı pek kabul etmiyorum ama bu konu ile ilgilenenler sitemizde mevcut en yakın zamanda gerekli cevapları alırsınız.Yinede balığı kendiniz bulun derim rasgele
![]() |
![]() |
#213 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
her iki cihazında kendi has özellikleri var, seçim tamamen sizin av türlerinize ve yerlerine bağlı olarak bir cihazdan beklentiniz doğrultusunda olmalıdır. Buna göre; Lowrance HDS 5 Gen2 Fishfinder Plotter ın standart olarak satışta sunulan iki Transducer seçeneği mevcuttur, 50/200KHz T/M ve 83/200KHz T/M modelleri. Opsiyonel olarak ise ; LSS-2 StructureScan Box & T/M Transducer mevcuttur ya da set olarak Structure Scan HD LSS-2 Bronze Thru Hull Transducer inc Fairing Block - Matched Set. Ayrıca , cihaza bir de harita kartı almanız gerekecektir. Bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak Navionics Gold XL veya Platinum+ XL. Tüm bunlar bütçenize bağlı tabiki. Furuno 627 de ise 525T-PWD 600w T/M Biducer Airmar P66, 525ST-MSD 600w Bronze T/H Triducer inc Fairing Block Airmar B744V ya da 520-5PSD Plastic 600w T/H T/ducer Depth only Furuno modelleri mevcuttur. Teknenizin yapısına göre seçim size kalıyor.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşımıza gereken cevaplar gelmeye başlamış kendisine rasgale derim.Tüm sitemin canlarına hayırlı akşamlar güzel sohbetler.
![]() |
![]() |
#215 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba bir sorum daha olucaktı lowrance 5x pro 83/200 hz yazıyor ve bir yerde okudum 80/200 yada 83/200 hz tatlı su için, 50/200 hz tuzlu su için yazmışlar bu bilginin doğruluğu nedir acaba şimdiden cevap için teşekkür ederim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |