![]() |
#2441 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Buyrun abiler çaylar. Necati abi kahveye gelen boş dönmesin dedi ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2442 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vallaha Necati
heyecandan ne uyku var, ne çalışma isteği. Çok uzun zamandır kıyıdan av yapmıyordum ki cumartesi pazar için takıldım Öner'in kuyruğuna.Bakalım nerelere götürecek bizi. Üşümeyi, nemli havada kalmayı, zil sesini, alev alev yanana odun ateşini ve üzerindeki çayı özledim.Balık her zamanki gibi bahane. Bakalım nasip,Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#2443 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tavşan kanı olmuş abicim vallaha şahane ellerine sağlık
![]()
![]() |
#2444 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
RASTGELSİN ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2445 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Sen olmasan ne yapacağız bilmiyorum.. Ellerine emeğine sağlık.. ![]() Kaptın bu işi vallaha.. Seni Çay ocağı çıraklığından Terfii Ediyorum müsadenle.. ![]() ![]() Bundan sonra ocaktan dışarı çıkmıyocaksın.. ![]() servisleri çıraklar yapsın.. ![]() Haaa bu arada Maaşa % 20 zam .. Hadi hayırlısı.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#2446 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2447 | |||||
|
![]() Necati abi ısparozlardan ne haber? iyilermiymiş
![]() ![]()
![]() |
#2448 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() Sende Taygun yapma böyle.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#2449 | |||
Kaptan
|
![]() Hişşşşiiitt Ne oluyor orada ..
Bende diyorum ki neden kulaklarım çınlıyor.. ANLATIN BAKALIM DERDİNİZİ .. |
|||
![]() |
![]() |
#2450 | |||||
|
![]() Hiiç abi haftanın son mesai günü seninle şöyle biraz uğraşalım dedik
![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |