![]() |
#2741 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla rıdvan o balıklar hepsi ıldır abi ordan ne balıklar aldım ben onlar ne ki.inşallah bir gün beraber denk geliriz mutlaka olur doga severler mutlaka bir yerde buluşurlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2742 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ustalar dün Güzelbahçe'den amcam şöyle bir balık tuttu. Kaya balığı dediler sonra, kediler iyi bir ziyafet çekti. Amma velakin daha önce böyle bir kaya balığı hiç görmemiştim.
İZMİR-1981 Öğretim Elemanı Bu mesaj en son " 01-04-2010 " tarihinde saat 08:10 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resim boyutu çok büyük ve balık cinsi belirlenmiş.. |
|||||
![]() |
![]() |
#2743 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
resimler varsa ekle biraz gözümüz bayram etsin abi. bana müsade süt içme saatim geldi,hepinize iyi geceler dostlar yarın devam ederiz. müsadenizle...
![]() |
![]() |
#2744 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2745 | |||||
Kaptan
|
![]() uğur lapinin ufa gözüm
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2746 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=The Lunatic;79262]Ustalar dün Güzelbahçe'den amcam şöyle bir balık tuttu. Kaya balığı dediler sonra, kediler iyi bir ziyafet çekti. Amma velakin daha önce böyle bir kaya balığı hiç görmemiştim.
hahhhh şimdi tamda yatayım derken gecenin en kazık sorusu geldi ![]() ![]() ![]() abicim vallahi ben çıkartamadım ama otluk bir bölgeden çekildiğini düşünüyorum. Hasan abimde bir bakarsa o bilir. dikkatimi çekti kuyrukta ısırık izleri var gibi,sanki kuyruğu eksik. bir ara ıldırıda birtane çuprayı kepçeyle yakalamıştım ama onun kuyruğunun tamamı ısırılmıştı ve önümden sersem sersem geçiyordu,bu balığı görünce aklıma o geldi birden.
Bu mesaj en son " 01-04-2010 " tarihinde saat 08:09 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#2747 | |||
Kaptan
|
![]() uğur buz gibi lapini ne ettin kediyemi verdin yavvv allah senin iyiliğini vere bana verseydin bende kedi gibi yerdim onu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2748 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() saygılar....
![]() |
![]() |
#2749 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hay Allah ne ettik biz
![]() Çok teşekkürler Hasan Abi, Serkan Abi , Rıdvan Abi. İyi ki sizler gibi ustalar var...
![]() |
![]() |
#2750 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abilerim kardeşlerim hayırlı geceler..
seyehatten yeni geldim bıktım ben bu yollardan yahu ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |