|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
İbrahim'cim Allah bağışlasın maşallah cin gibi, biraz muzip, gözlerinden çok zeki olduğu anlaşılıyor. Sana üstü kapalı resimlede mesaj vermiş. Babacığım kıraçalar beni kesmez kendini karagöze, çipuraya (kafalı balıklara) hazırla diye inceden mesajmı vermiş ne dersin. Afiyet olsun. Saygılar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ortam mangal için çok müsait değildi Yalçın abi. Düşündüğüm başka bir av yeri vardı aslında anadolu yakasında. Orası tam mangallık yerdi ama av verimi düşük olduğu için tercih etmedik. Birdahaki organizasyonda inşallah yakarız bir ateş. Bu arada birdahaki sefere tedavin tamamlanıp şifanı bulmanı temenni ederek senide bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() masallah guzel olmus organizasyondan sonra araniza katildigimdan gelemedim kismetse bir dahaki organizasyonda bende olmak isterim.
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmetim bu balıksız geçen zamandanmıdır nedir ağzımın suyu kılevyeye aktı yahu
İyi geldi gözlerimin pası silindi ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Üstadım aynen benimde öyle oldu.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul avı | dogukan1997 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 30-03-2012 23:26 |
İstanbul Boğazı Av Raporum (19-22 Mayıs) | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 20-10-2011 20:37 |
İstanbul Boğazı Yasak Avlanma Bölge haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 1 | 17-09-2009 09:59 |
istanbul boğazı jeolojik harita | paul&shark | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 29-03-2007 22:08 |