![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
En başta bahsedilen wobbler'lerin Ankara'da satıldığı ya da TÜrkiye'de satıldığı yerler hakkında bilgi verebicek kimse var mı. Her yerde rapala var. Özellikle ilk mesajdaki wobbler ilgimi çekti. Teşekkürler..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Piyasaya yeni giren Lucky craft,ın wobbleri Live flash minnow,kuyruk kısmı oynak olan bir wobbler 2 metreye kadar dalabiliyor.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buda başka bir çeşidi.
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abu,nun wobblerleri.
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değişik bir wobbler.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu wobblerin ismi Big-Big 1981 de piyasaya sürülmüş olan bu wobbler yüzey için,5 metre derinliği olan sularada verimli,bütün levrek çeşitleri için öneriliyor.önünde ve arkasında bulunan pervane sayesinde suda titreşim yaparak levreklerin ilgisini çekiyor.
![]() |
![]() |
#27 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bunun bir benzeri ile turna yakalandığını izlemiştim sitede verilen bir videoda çok ilginç aksiyonu var.
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sputterbug,un dört tane wobbleri.
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi özellikle en üst sağdaki izmarit gibi balıkların olduğu yerlerde levrek için güzel iş yapar gibi geldi bana.
![]() |
![]() |
#30 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert abi sana katılıyorum onun yanındakide suda gopez gibi görünebilir o bakımdan levrek avı için kullanılabilirler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğneler &Olta Çeşitleri | Bir Dost | İğnelerle İlgili Herşey | 10 | 16-10-2011 12:55 |
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz | MAVİ FENER | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 08-07-2011 21:14 |
Sazan yemi çeşitleri | Nedim Gürler | TATLI SU AVI | 4 | 30-04-2009 10:14 |
PALAMUT ceşitleri. | Rauf | Deniz Balıkları | 2 | 18-10-2007 07:47 |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-06-2007 14:57 |