|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersen bir fotoğraf görmüştüm seneler önce bir dergide. Fas'ta adamlar yüksekliği 50-70 m arası uçurumlardan aşağıya olta atıp 5-6 kiloluk balıklar yakalıyordu...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() burda da var yükseklik 60 70 metre değil ama yaklaşık 30 metre vardır tabi yakalanan balıklarda okadar büyük değil..bana pek mantıklı gelmiyor bu kadar yüksekten balık çekmek...herzaman suya yakın olmak isterim
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Ersen cim sen de bu arada o kayalıkların etrafındaki görüntüleride yollasana biraz gözümüz gönlümüz acılsın.... şöyle dalgarın vurdugu kayalıklar..vs.
|
||
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi cepten cektiğim için ancak yakından çekersem resim anlaşılır çıkıyor
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bunlarıda dün aldım.. hafif poyraz yedim ama değdi doğrusu..Avlanma saatim saat 13:00 ile 18:00 arası..sinariti dipten gezer kurşunla turnayıda kurşunsuz oltayla aldım..bunun dışında da bir sinarit taşın altına girmek suretiyle kaçtı.. biraz beklememe rağmen çıkartmayı başaramadım..Yazın olsa dalıp belki çıkarabilirdim..bunun dışında taşın altına giren balığı çıkarmanın başka bir yöntemi varsa ve benimle paylaşırsanız bir dahakilere hazırlıklı olabilirim .şimdiden teşekkür herkese
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallaha ersen sinarite bayıldım kardeşim...3 gün bile yerim ben bunun için rüzgarı
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ersen abi harika sinarit harika turna maşallah boşun yok tebrik ederim
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi bir iki diye gidiyoruz hayırlısı bakalım
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guest
|
![]() güzel balıklar ersen...ellerine sağlık...falezin resmine de bayıldım...orada geceden bırakma yapabilirsin gibi geldi bana...
taşın altına kaçan balık için beklemekten başka yapacak bişey yok...tabi suya girmek istemezsen...ancak tek iğneli bi takımla avlanırsan balığın çıkma şansı artar...daha dogrusu ikinci iğne takılmaz diyelim... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersen güzel palaz, şimdiden afiyet olsun. Taşın altındaki balığı çıkarmak için tekneden ve çok kalın misina ile kullanılan bir yöntem duymuştum: Yukarıdan kestirebildiğin kadarıyla taşın ağzını karşıdan görebilecek şekilde ağırlık (balığın büyüklüğüne göre) gönderiyorsun aşağıya. Misina bu ağırlıktan geçip taş ağzıyla aynı paralelde olacak şekle geliyor. Böylece balığı yukarı doğru değil de yatayda çekerek çıkarmaya çalışıyorsun. Bunu orfoz bırakmasında kullandıklarını duymuştum. Ama kıyıdan nasıl uygularsın, o da senin yaratıcılığına kalmış
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 ocak çatalkuyruk ve lüfer | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 31-01-2008 08:05 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
26 ocak lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 29-01-2008 10:22 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |