|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Neşeniz,muhabbetiniz daim; avınız bereketli olsun....
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abicim muhabbet yeter, abi bir dahaki sefere inşallah (hep beraber
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abicim mümkünse tekneyle çıkarken bir daha yanına kamış alma...ya da alıcaksanda ben arkana denk gelmiyim...
![]() ![]() Herşeye okey de abicim....kamışı kıyıdan açığa savurur gibi kullanmak epey bir tehlike arz etti benim için...Dalgalardan rüzgardan zaten birşey anlaşılmıyor,eh yanımdaki kamışda kıyı için olduğundan ucu hassas o da cabası....tam konsantre olmaya çalışıyorum....zııırt önüme Adnan abinin kamışının mantar sapı uzanıyor...bir bacağımın altından çıkıyor bir koltuk altımdan geçiyor...bir ara aklıma kötü kötü şeyler gelmedi değil hani...acaba tekneden kestane kebap sağlam inebilecekmiyim diye düşünmedim değil vallaha... Olaya son noktayı koyan hareketi anlatıcam ama kelimeler kifayetsiz kalıcak... Ben tam makinanın halkasını açtım misinayı ağır ağır denize salmaya başlamıştım ki Adnan abicim kamışını bir savurdu ki..... ![]() İşte o an benim koptuğum an oldu zaten....
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Organizatör
|
![]() Onur yazını okurken inan gülmekten gözlerimden yaş geldi gülmekten
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muhabbetiniz bol olsun. Kıskanıyorum valla. hadi rastgele.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() demek i.... bile yoktu ha!!! üzüldüm vallahi. ama gırgır, şamata yeter. dağıtmışsınızdır artık. inşallah bir dahaki sefere...
|
||
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan vallaha zor kurtardık senin kamışın elinden onuru. azkalsın telef oluyordu çocuk.
![]() ![]() arkadaşlar balık olmamasına rağmen ben çok eğlendim tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#28 | |||
Miço ![]()
|
![]() Adnan abicim güzel bi gün geçirmişsiniz işte ne güzel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 şubat çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-04-2008 19:14 |
23 şubat akşam lüferleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 21-03-2008 15:16 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |
puslu ve dalgalı 17 şubat | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 21-02-2007 07:36 |