|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sizin oraları bilmem ama galiba burada iğdelerin çiçeği hiç düşmüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() bu sabah yine balıkta idim ve iki ispendek iki çıpra aldım.ispendekleri kırmızı kafalı sahte balıkla çıpraları da midye ile yakaladım. ![]() benim şansım burada olmam. hepinize gönlünüzdekiler rastgelsin... ![]() rauf abi yine resmi ufaltamadım. sevgili taygun ilğilenir herhalde..
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 20:02 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() Aah İsmail abi, beni kaşındırıyorsun , bak bu hafta sonu da devamlı yağmur var, 2. haftayı da boş geçeceğim anlaşılan sen de böyle yapınca hiç olmuyor ama , atlıcam gelicem oraya 1 patlak mamunla sen o zaman gör çipuraları
|
||
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmaİl Abİ Tebrİkler Çok GÜzel Avlar OlmuŞ
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail ustam yaktın kavurdun ortalığı yine
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi egeden daha bol çupra var senin merada tebrikler
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi döktürmüşsün yine valla helal sana abi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() ismail abi tebrikler. yapmışsın yapacağını. anlaşılıyorki sezonun açılmasına az kaldı. sana bir sorum olacak: tuttuğun bu balıklarda havyar varmı?, atmışlarmı?.
|
||
![]() |
![]() |
#28 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ustam hurmetler
yok deyip deyip çekiyorsun balıkları.her ne kadar olmuyor gelme desende,hava şartları elverişsiz olsa bile bu hafta sonu geliyorum. Pansiyondan yerimi ayır.Rastgele
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guest
|
![]() tebrikler ismail abi... o iğdelerin fidesinden dağıtsak diyorum biraz mevsimi gelmişken
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bu tuttuğum balıklarda dökülecek havyar yoktu.çıpranın birisi yeni havyar tutmaya başlamıştı...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 mart taşova avı | genc balıkcı tunahan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 14-06-2007 11:04 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
11 Mart Balıklıova | Egeli | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 15-03-2007 15:33 |