|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan
|
![]() haklısın muvaffak abi hala tadı damağımda bu arada ismail abinin konumuzu görüntülediğini gördüm abi sen büyüksün affedersin.densizlik ettik biliyom
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() İŞTE MIRMIRIM (ne didimi kaldı ne gerencesi ne ıldırı hiç bir yerde tutama gel güzelbahçede tut
![]() ![]() hay aksi..Tago yine yakışıklı çıkmışsın.. |
||
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok değerli genç arkadaşlarım. avınız değilse bile gününüz çok güzel geçmiş. balık her zaman olur.. ama dostluklar daim olsun.bugünlerde balığa gidemedim. enson gittiğmde 1 çıpra 1 karagöz almıştım. başka olmamıştı. bizim iğdeler çiçeklerini döktümü ne?
rastgelsin... herşey gölünüzce olsun... eski arşivden bir resim ekliyorum. yeni değildir... . ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
![]() ekleme abi ekleme, beni öldürüyorsun İsmail abi, ağlamak istiyorum
![]() |
||
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() Tagocum bugün sana gönderdiğim linke baktın dimi, merak eden arkadaşlar için açıklayayım i resmi yapıştıramıyorum çünkü başka bir forum sitesinde yayımlanmış ayıp olmasın.
Bizim gittiğimiz Akbüke devamli giden, ismen tanıdığım bir arkadaş, hafta sonu geceden botla herzamanki yerine giderek 25 parça mımır (bunların 10 tanesi Güvenle benim tuttuğum büyüklükte) , 5 çipura, 5-6 lidaki, daha gerisini hatırlamıyorum zaten gözlerim kamaştı. Nasip Tagocum, o kadar saat bekle tutama, gel İzmirde tut. |
||
![]() |
![]() |
#27 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#28 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tagocum karnını doyurmuşsun yine helal olsun...adam doğuştan komando kardeşim
![]() ![]() ![]() haa unutmadan Tagocum...kırlangıcı tutan iğne bana tanıdık geldi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaa işte siz Çanakkale çatlatan derseniz İsmail Abi de şak diye yapıştırır fotoğrafı böyle
![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Farkettiysen beş parmak manasında balıklar 5 tane...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1 nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 12-07-2007 07:21 |
7-8 Nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 16-04-2007 09:27 |
Bunlarda tago kardesim icin libyadan resimlerim | delimavi33 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 15-12-2006 20:49 |
Ah Seko Ah | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 50 | 06-01-2006 05:52 |
Iç Anadolu Balik Ekibi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-12-2005 19:40 |